Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Emperyalizme Teslim Olan İslam Benim Dinim Değildir
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-12-2012 10:13 - 1705 Okunma

Bölgemizde yaşanan son gelişmeleri değerlendiren Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz önemli açıklamalarda bulundu. Özgündüz ABD'ye, Siyonizme, Emperyalizme teslim olmuş İslam benim dinim değildir dedi.

Özgündüz; “ABD Suud’a bakarak tamahlandı, en çok sömürdüğü, ümmetin servetini ABD’nin hizmetine veren ve kendisine en çok itaat eden devlet, en katı şeriatın uygulandığı bu ülkedir. ABD’nin bölgede ılımlı İslam istediği söylentileri var, ama bölgede İsrail’e bir tek kurşun atmayan, fakat Ortadoğu’yu kana bulayan örgütler, bu ülkelerin örgütleridir. Bunlar bölgede ABD’nin çıkarlarının aksine hareket etmezler. ABD’nin istediği kadar ABD askerine kurşun sıkarlar, çünkü ABD askerleri paralı askerlerdir, o askerlerin öldürülmesi umurlarında değildir ve kendilerine kamuoyu oluşturmak için de askerlerinin öldürülmesi gerekir. Bu ABD’nin stratejisidir ve bu örgütler ABD’nin stratejisine uygun hareket ediyorlar. 

Bu bahar bölgeye İslamcı partileri getirdi. ABD’nin oyuncağı olmadıkları sürece, bundan mutsuz değiliz. ABD ve emperyalizme teslim olmuş bir İslam benim dinim değildir. Bu din, Firavunlarla savaşmak için gelmiştir, La İlahe İllallah diyen insanları öldürmek için, ilkokul çocuklarına bomba atmak için, okullara bomba yağdırmak için gelen din Muhammed’in dini, Allah’ın gönderdiği din değildir, bu din ancak ABD’nin dinidir. Ben bütün İslamcı partilari bu kategoriye koymuyorum, böyle olmayanları tenzih ediyorum. Amerika’ya hizmet eden İslam, sahte İslam’dır. Müstekbirlere, emperyalistlere ve siyonistlere hizmet eden din İslam değildir.


Mısır’da çıkar çıkmaz dikta rejimi kurmaya çalışılması, ülkeyi kana buladı. Kuran, devlet işlerini şuranın idare etmesini buyuruyor. Benim bir oyum fazla diye ben istediğimi yaparım diyemezsiniz. Genel hukuk var, siz ülkenizde “Haçlı istemiyoruz, Hristiyanları bu ülkede istemiyoruz.” diye referandum yapıp halk oylamasından geçirseniz dahi, bunu yapamazsınız, evrensel hukuk buna izin vermez. Bunu İslam’ın lehine diyeceğinize, kişisel tanrısallaştırma demiş olsanız daha mertçe olur. Bırakın halk özgürlüğü ve demokrasiyi yaşasın, “La İlahe”yi yaşasın. Ülkeyi kutuplaştırmak ve bölmek, Mısırlı kardeşlerimizin hayrına değildir, evrensel hukuku göz ardı etmeyin. Allah’ta bunu söylüyor. Eğer oy hesabı olsaydı, o zaman Mekke’de İslam yükselemezdi, bunu unutmayın. Benim dinimi krallığa ve dikta rejimine dönüştürmeye çalışmak mertçe değildir. Ben iddia ediyorum, benim dinim kadar özgürlükçü ve insan onurunu en üstte tutan başka hiçbir ideoloji yoktur, herkesle tartışmaya hazırım. Ama bu sizin gösterdiğiniz din benim dinim değildir, bu en kötü dikta rejimidir, Muhammed Mustafa’nın getirdiği din âleme rahmettir.

Tekfirci Anlayış Ehlisünnet'e Şia'ya Mal edenlere Lanet Olsun 

Bunların getirdiği din ise, Suriye’de okulu bombalıyor, onlarca çocuk öğretmeniyle beraber ölüyor. Sanki Allah’a kurban kesiyormuş gibi tekbir getirerek bunu yapıyor. Bu sahte Amerikancı din, Bahreyn’de iki yaşındaki minnacık çocuğun evine gaz bombası  atarak öldürüyor. Bahreyn’de anti-Amerikancı olan mescitleri yakıyor, yıkıyor. Bu nasıl bir dindir ki pazara, hastaneye, çarşıya, okula her yere bomba atıyor, yargısız infaz yapıyor. Bu din İslam mıdır? Bu dine, buna destek olanlara da, bunu Ehlisünnet mezhebine mal edenlere, Şia’ya mal edenlere de lanet olsun.

Bu hangi mezhep ise, bu İslam’a ait bir mezhep değildir. İngilizlerin uydurduğu Vahhabilik’i kimse bize Sünnilik diye yutturmaya kalkmasın. Ehlisünnet bundan beridir, ulema bunu ilan etmelidir. Bugün, bölgede Amerikancıların İslam adı altında Müslümanları katlettiği gündür. Şia metanetiyle, sabrıyla bunu sineye çekiyor, kardeş kanıyla Allah huzuruna gitmektense, şehit olarak gitmeyi tercih ediyor ve Amerika’nın oyununu böyle boşa çıkarıyor. Ehlisünnet kardeşilerimin de bu noktada uyanık olmasını temenni ediyorum. Vahhabi, selefi ve tekfirci anlayıştan teberri etmesini, İmam Azam’a dönmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-12-2012 10:13 - 1705 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım