Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Esad’ın Danışmanı: Suriye’nin Zaferi Avrupa Ülkelerini Rezil Etmiştir
Suriye Cumhurbaşkanı’nın siyasi ve basın danışmanı, dünyanın terörizme karşı kazanılan zafer konusunda İran ve Rusya’ya borçlu olduğunu söyledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
21-02-2018 09:14 - 601 Okunma

Suriye Cumhurbaşkanı’nın siyasi ve basın danışmanı Buseyna Şaban, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine yaptığı müdahalenin uluslararası kanunların ihlali sayıldığını belirtti.

Moskova’daki düzenlenen Valday Konferansında konuşan Buseyna Şaban, şu ifadelerde bulundu: ‘Türkiye, teröristlerin Suriye’ye girmesine yardım etti ve Türkler zarar ettikleri anlayınca, uluslararası kanunları ihlal ederek Suriye’nin kuzeyine müdahalede bulunmaya başladılar.

Türkiye’nin Suriye topraklarındaki müdahalesinin devam etmesi, siyasi çözüm yolunda engel oluşturmaktadır ve teröristlerin sayısının artmasıyla birlikte, onlara karşı tam anlamıyla bir zafer elde edilmesini sorunlarla karşı karşıya bırakmaktadır.

Beşşar Esad’ın Danışmanı, Birleşmiş Milletler’den Suriye topraklarının Türkiye tarafından işgal edilmesini kınamasını istedi.

Buseyna Şaban, Rusya ve İran’ın Suriye’deki krizin çözümü konusundaki çaba ve rollerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: ‘Rusya’nın Suriye’de yaptığı şey, Suriye’ye hâkim olmaya çalışan Avrupa ülkelerinin yaptığıyla çok farklıdır. Dünya ve Suriye halkı, Rusya ve İran’ın çabalarını takdir etmektedir ve dünya, güvenli ve sağlıklı bir geleceğin oluşması için terörizme karşı kazanılan zaferi bu iki ülkeye borçludur.

Rusya, Yemen ve Libya krizlerinde İran ve Arabistan arasında arabulucu olabilir.’

Şaban, Amerika’nın varlığını ve Suriye’deki krizin uzamasına neden olan bu ülkenin ve Avrupa hükümetlerinin çabalarını kınadı.

Buseyna Şaban sözlerine şunları ekledi: ‘Amerika’nın Washington tarafından desteklenen uşakları aracılığıyla Suriye’deki işgali devam etmektedir.

Amerika’nın Suriye’de kalma isteği, Hollywood politikaları ve reklamlarıyla başlamıştır ve Suriye’nin zaferi Avrupa ülkelerini rezil etmiştir ve birçok kişi, Avrupa medyasının bağımsızlığına olan güvenini kaybetmiştir.’

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
21-02-2018 09:14 - 601 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım