Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Vali Şahin: Yaşadığımız olayların çok daha fazlası önlenmiştir
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ankara’daki patlamaya ilişkin “Tabi ki, devlet olarak, polis, jandarma olarak tedbirlerimizi en üst düzeyde alıyoruz. Yaşadığımız olayların çok daha fazlası önlenmiştir” ifadelerini kullandı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-02-2016 08:24 - 855 Okunma

Vasip Şahin, İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen ve ilçedeki kamu, kurum ve kuruluşların yetkilileriyle sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı 'İlçe Buluşmaları' kapsamında Ümraniye'yi ziyaret etti.

Ümraniye Belediyesi'nin Meclis Salonu'nda gerçekleşen buluşmada bir konuşma yapan Şahin, dün Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şahin, “Bölgemize, ülkemize, coğrafyamıza ve medeniyetimize yapılan bu saldırılar basit saldırılar değildir. Hedefleri, stratejileri çok aşikar olan saldırılardır. Ancak bu millet, bu medeniyetin evlatları tarih boyunca bu saldırılara maruz kaldı ancak hepsinin altından kalkmayı başarabildi ve dimdik bugüne kadar geldi. Bundan sonra da yılmadan kararlılıkla devam edecektir" dedi.

‘TEDBİRLERİMİZİ EN ÜST DÜZEYDE ALIYORUZ’

Şahin, "Tabi ki, devlet olarak, polis, jandarma olarak tedbirlerimizi en üst düzeyde alıyoruz. Yaşadığımız olayların çok daha fazlası önlenmiştir. Bunun bilinmesini özellikle rica ediyorum. Zaman zaman meydana gelen olaylar bizi 'acaba tedbir noktasında bir takım zafiyetler mi yaşanıyor?' duygusuna sevk edebilir ancak inanın bu konudaki görevli ve sorumlu arkadaşlarımız gece-gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

‘İSTANBUL'DA 500 BİN SURİYELİ YAŞIYOR’

Şahin, İstanbul'da yaşayan Suriyeli göçmen sayısıyla ilgili de bilgiler verdi:

“İstanbul'da kayıtlı 400 bini bulan ancak 500 bin civarında olduğunu tahmin ettiğimiz Suriyeli mülteci topluluğu misafir ediyoruz. Bu İstanbulluların ve milletimizin hamiyetiyle gerçekleşen hadisedir. Bunlar bizim kardeşlerimizdir. Bugün bize muhtaç hale gelmişlerdir. Can güvenlikleri tehdit olduğu için yerleri yurtları kalmadığı için bizlere sığınmışlardır. Bizler onlara sadece kapımızı değil gönlümüzü de açtık" diye konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-02-2016 08:24 - 855 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
28-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım