Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
El Alem televizyonunun haberine göre Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, hükümetinin geçen üç yıl boyunca sürekli olarak Suriye’deki terörist saldırıların tüm bölgeyi tehdit edeceği uyarısında bulunduğunu söyledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
01-08-2014 15:20 - 1149 Okunma
 
 
 
El Alem televizyonunun haberine göre Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, hükümetinin geçen üç yıl boyunca sürekli olarak Suriye’deki terörist saldırıların tüm bölgeyi tehdit edeceği uyarısında bulunduğunu söyledi.
 
Valid Muallim, Çin’de İngilizce olarak yayımlanan Global Times gazetesine yazdığı “Suriye’deki kargaşanın kökeni ve ikircikli davranışlar” başlıklı yazıda Amerikan desteğine sahip bilinen bölge ülkelerinin Suriye’deki terörist grupların işlediği cinayetleri görmezden gelerek Suriye’yi bir karanlığın içine soktuklarını ifade etti.
 
Bugün Irak’ta yaşanan olayların Batılı güçlerin ölçüsüz ve hesapsız davranışlarının bir sonucu olduğunu belirten Muallim, bu güçlerin özgürlük ve demokrasi getirme adına Suriye’yi tahrip etmek için terörist grupları desteklediğini yazdı.
 
Muallim, “Suriye’de işlenen suç ve cinayetler, halkın siyasi ihtilafları bir kenara bırakarak birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesine ve ülkelerini savunmak için daha fazla dayanışma göstermesine neden oldu. Son yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki katılım da bunun açık bir göstergesidir” dedi.
 
 
Suriye’deki şiddetin yalnızca Batı ile müttefiklerinin terörist gruplara verdiği mali ve lojistik desteği kesmesiyle duracağını vurgulayan Muallim, “Binlerce mülteci, ordunun kontrolü yeninden sağlamasının ardından evlerine geri döndü. Batılı güçler hala Suriye halkının takatini tüketen sorunların terörist gruplara verdikleri destekten kaynaklandığını inkar ediyorlar ve mültecilerin evlerine geri dönmelerine engel oluyorlar” dedi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
01-08-2014 15:20 - 1149 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
28-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım