Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
ABD terör örgütü PKK/YPG'ye anlık istihbarat veriyor
ABD'nin, Amanos Dağları'nın zirvesinde kurulu Kisecik Radar Üssü'nden, köşeye sıkışan PKK/YPG'ye anlık istihbarat desteği verdiği ortaya çıktı...
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-01-2018 08:49 - 568 Okunma

Vatan Partisi'nin öncülük ettiği başta İncirlik olmak üzere Türkiye'deki ABD üslerinin kapatılması çağrısının haklılığı bir kez daha tescillendi. Mehmetçiğin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlattığı amansız mücadele kararlılıkla devam ederken, ABD'nin, Amanos Dağları'nın zirvesinde kurulu Kisecik Radar Üssü'nden, köşeye sıkışan PKK/YPG'ye anlık istihbarat desteği verdiği ortaya çıktı...

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'in yıllardır yaptığı bu kritik uyarının haklılığı, TSK'nın vatan mücadelesi verdiği Afrin harekâtı ile bir kez daha tescillendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, ÖSO güçleriyle başlattığı Afrin harekâtında, Suriye'yi parçalayıp ülkenin kuzeyinde yani Türkiye sınırında bir terör koridoru kurmak isteyen ABD'nin kirli oyunları bir bir deşifre oluyor.

Zeytin Dalı Harekâtı ile köşeye sıkışan terör örgütü PKK/YPG'ye ABD'nin anlık istihbarat desteği verdiği ortaya çıktı.

Terör destekçisi ülkenin, TSK'yı başarısızlığa uğratmak için giriştiği bu kirli oyunun tezgâhladığı yer ise yine Türkiye...

Yeni Şafak'ın haberine göre ABD, bölücü terör örgütünü, Türkiye'den havalanan her uçaktan, bu uçakların vuracağı noktalardan ve atılan her füzeden haberdar ediyor.

Dahası ABD, operasyonun başladığı 20 Ocak'tan bu yana Reyhanlı ve Kilis'e isabet eden roketlerin atılması için de teröristlere yardımcı oluyor. ABD'nin; Kisecik, Kel Dağı ve Kürecik radar üslerinden edindiği bilgileri PKK'ya anlık olarak ilettiği belirtiliyor.

Kisecik Radar Üssü'nden, terör örgütüne koordinatlar veriliyor, Türkiye'den havalanan her uçağın vuracağı noktalar, örgüte önceden iletiliyor.

NATO ağında bulunan radar verileri üzerinden Türk savaş uçakları ve insansız hava araçlarının her hareketini gören ABD ordusu, vurulacak muhtemel noktalara ilişkin verileri PKK'ya servis ediyor.

Afrin'e yönelik hava taarruzunda uçak, İHA ve hatta füzeleri ilk olarak tespit edebilecek radar, Hatay-İskenderun'daki Arsuz beldesinin Kisecik köyünde bulunuyor. 2004 yılında Amanos dağlarının zirvesinde kurulan Radar Üssü, NATO tesisi olarak geçiyor. Hatay-Yayladağı'nda sınırın sıfır noktasındaki Kel Dağı'nda da bir radar üssü bulunuyor. Kel Dağı ve Kisecik'teki radar sistemleri en az 400 kilometrelik yarıçaptaki her hava hareketini takip edebiliyor. Malatya'daki Kürecik radarı ise 1000 kilometrelik yarıçapta gökyüzünü tarıyor. Radarın kapsama alanına Suriye, Irak, İran, hatta Kıbrıs da giriyor.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-01-2018 08:49 - 568 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
23-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım