Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’yi son kez uyardı: Amerika bayrağı teröriste kefen olur!
Suriye’nin kuzeyinde 30 bin kişilik bir sınır gücü oluşturacağını açıklayan ABD’yi son kez uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ABD’ye söylüyorum, ya o teröristlerin üstündeki bayraklarınızı sökün alın ya da onlarla birlikte toprağa gömeriz.” dedi. Erdoğan, Afrin’e harekâtın her an başlayabileceğinin sinyalini de verdi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-01-2018 09:28 - 1063 Okunma
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Tabii bazıları bize bazı akıllar veriyor. ‘E Türkiye de artık yani yerini konumunu bilsin’ diyor. Tamam da biz Türkiye’yiz, biz sıradan bir çadır devleti değiliz.
 
“HİÇBİR SENARYO BİZİ VAZGEÇİREMEZ”
 
Bu millet küllerinden doğmuş bir millet. Affedersin kıçı kirli bazıları, Suriye’de kalkıp bize tehdit sallıyor. Tehdit sallamak suretiyle Türkiye’yi kendi kabuğuna çekmek istiyor. Kusura bakmasınlar, PYD’ymiş, YPG’ymiş, DAEŞ’miş, topunuz gelin; ne olursanız olun tepenize ineceğiz” dedi. PKK’ya destek verenleri eleştiren Erdoğan, “Bir terör örgütü bir başka terör örgütüyle yok edilemez. Biz kendi kararımızı kendimiz verdik, veriyoruz. Şu anda da operasyonlar zaten devam ediyor. Hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar, 2023 hedeflerimize ulaşmamıza mani olamayacaklar. Hiçbir senaryo bizi 2071 vizyonumuzdan vazgeçiremeyecekler” diye konuştu.
 
ABD’NİN TERÖR ORDUSU KURMA PLANI
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde 30 bin kişilik bir sınır gücü oluşturma planına ilişkin, “Müttefikimiz dediğimiz bir ülke, tüm itirazlarımıza, tüm ikazlarımıza, tüm iyi niyetli telkinlerimize rağmen sınırlarımız boyunca bir terör ordusu kurmakta ısrar ediyor.
 
Biz onların nasıl kalleş, ikiyüzlü olduğunu iyi biliyoruz. Bu ordunun adı kalleşler ordusudur. İki gün sonra başları dara düştüğünde, oradaki Amerikan askerlerine ilk silah doğrultacak olan işte bu 30 bin kişilik teröristlerdir.
 
Terör örgütünün üstlerindeki bayraklarınızı kendiniz indirin ki, o bayrakları biz size teslim etmek zorunda kalmayalım. Teröristlerdeki işaretleri sökün ki, teröristlerle birlikte olanları biz toprağa gömmek mecburiyetinde kalmayalım.” dedi.
 
HAREKÂT HER AN BAŞLAYABİLİR
 
Afrin’e karşı operasyona da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “TSK, Afrin ve Münbiç meselesini halledecektir. Hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Harekât her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir.”
 
Ankara Sincan’da yapımı tamamlanan Kazan Soda Elektrik Fabrikası’nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Tabii bazıları bize bazı akıllar veriyor. ‘E Türkiye de artık yani yerini konumunu bilsin’ diyor. Tamam da biz Türkiye’yiz, biz sıradan bir çadır devleti değiliz.
 
“ÇADIR DEVLETİ DEĞİLİZ”
 
Terör örgütleriyle, hain ajanlarıyla her türlü fırsatta Türkiye’nin üzerine gelmeye çalışanlara sert yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Bunun bilinmesini istiyoruz. Tabii bazıları bize bazı akıllar veriyor. Türkiye de artık yani yerini konumunu bilsin diyor. Tamam da biz Türkiye’yiz, biz sıradan bir çadır devleti değiliz. Bu millet küllerinden doğmuş bir millet. Affedersin kıçı kirli bazıları, Suriye’de kalkıp bize tehdit sallıyor. Tehdit sallamak suretiyle Türkiye’yi kendi kabuğuna çekmek istiyor. Kusura bakmasınlar, PYD’ymiş, YPG’miş, DAEŞ’miş. Topunuz gelin, ne olursanız olun tepenize ineceğiz” dedi.
 
REZİLİ RÜSVA OLACAKSIN
 
Konuşmasında ABD’nin ikiyüzlülüğünü eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:
 
“Şimdi artık Amerika’da sınırlarımız boyunca terör ordusu kurduğunu ikrar etmiştir. Bize düşen de bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır. Nedir? Orada 30 bin terör örgütü kurmuş. Onlara şu an itibariyle 4 bin 800 TIR silah göndermiş. Ne gönderirsen gönder, o 30 bin kişilik kurduğun ordu orada seni tam anlamıyla temsil edemeyecek ve stratejik ortağının karşısında da kusura bakma rezili rüsva olacaksın.
Terör örgütünün üstlerindeki bayraklarınızı kendiniz indirin ki, o bayrakları biz size teslim etmek zorunda kalmayalım. Teröristlerdeki işaretleri sökün ki, teröristlerle birlikte olanları biz toprağa gömmek mecburiyetinde kalmayalım.”
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-01-2018 09:28 - 1063 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
23-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım