Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Destek Sağlayan Tüm Ülkeler Sorumludur
Suriye Enformasyon bakanı sert konuştu
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
18-07-2012 16:27 - 1044 Okunma

Suriye Enformasyon Bakanı Omran el-Zoubi; Şam’daki Milli Güvenlik Binasında meydana gelen terör patlamasının yanında Suriye'de akan her damla kanın sorumluluğunun bu eylemleri uygulayan teröristlere para, silah, eğitim, barınak ve daha başka destek sağlayan tüm ülkelere düştüğünü belirtti.

Eli kanlı terör gruplarının bu ülkelerin desteği ile Suriye'deki terör eylemlerinde hiç bir insanlık, din yada ahlak ilkesini tanımadıklarını, vahşetlerinde sınır bilmediklerini ifade eden Bakan Zoubi; tüm bu vahşet, kan ve şiddetin sorumluluğunun farklı adlandırmalar altında teröristlere destek yapan ülkeler olduğuna işaret etti. Zoubi; meydana gelen terör patlamasının arkasında Suriye düşmanları ekseninin istihbarat cihazları bulunduğunu söyledi.

Bakan Zoubi; bu süreç içinde Suriye'de yaşananların Suriye'yi vatan ve halk olarak hedef alan Amerikan-Siyonist komplonun son bölümü olduğunu söyledi.

İdeolojisi ve her şeyi ile birbirine sımsıkı tutunan ve vatan etrafında kenetlenen Suriye Arap Ordusunun terör grupları ve onları destekleyenlerin hayallerini suya düşürdüğüne dikkat çeken Bakan Zoubi; bu terör patlamasının Suriye ve halkının düşmanlarının düştükleri iflas, umutsuzluk ve güçsüzlüğü yansıttığına vurgu yaptı.

Bakan Zoubi; Suriye'yi savunma yolunda düşen şehitlerin terör ve arkasındaki planı çökertmede en büyük teşvik ve nedeni oluşturduklarını ifade etti.

Tüm olanlara rağmen halkımızın ve kahraman ordumuzun oldukça iyi ve yüksek bir moralde olduklarına işaret eden Bakan Zoubi; vatan düşmanlarının Suriye'nin, halkının ve ordusunun olanaklarını tahmin etmede yanıldıklarını söyledi.

Cezire ve Suriyeli kanların akıtılmasında ortak olan diğer medya kanallarının 4. Tümende patlamaların olduğuna ilişkin yayınladıkları haberlerin aslı gerçeği olmadığını belirten Bakan Zoubi; ordu ve silahlı kuvvetlerimizin terörü kökünden kazma azmi ve gücünde olduğunu vurguladı.

Bakan Zoubi; Suriye ve halkına yönelik savaşta hiç bir sınır yada ilkeyi tanımayan bu medya kanallarının teröre provokasyon suçundan kurtulmayacaklarını, bunun kanuni cezasını çekeceklerini belirtti.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
18-07-2012 16:27 - 1044 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
24-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım