Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Halkalı'da Demokrasi Mitingi (FOTO)
Küçükçekmece Belediyesinin düzenlemiş olduğu Demokrasi ve "Milli İradeye Sahip Çık" mitingine CABİR, CAFERİDER,ZHGM,ZEHRA ANA, İFA SPOR gibi kurumlarımızın yanı sıra binlerce Caferi vatandaş katıldı. 15 Temmuz'da düzenlenen hain darbe girişimine karşı Türk milleti demokrasi ve milli irade nöbetine devam ediyor.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-07-2016 22:09 - 1486 Okunma
Darbe girişimine ilk günden beri tepkilerini koyan Caferiler, Halkalı sokaklarında yürüyüşe geçtiler. Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu'nun öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşte sık sık "Şehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail, Biz bir ümmetiz parçalanmayız, Şia-Sünni kardeştir darbeciler kalleştir, Asker Polis kardeştir Fetullahçılar kalleştir, İncirlik üssü kapatılsın " sloganları atıldı.
 
Yürüyüş Halkalı meydanına geldiğinde ise coşku adeta doruğa çıktı. Küçükçekmece Belediyesi'nin Halkalı meydanında düzenlediği "Demokrasi ve Milli İradeye Sahip Çık" mitingine katılanlar, Caferi vatandaşları alkışlarla karşıladı.
 
Halkalı meydanında düzenlenen programda Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz bir konuşma yaptı. Karadeniz, "Küçükçekmecelilerin tüm Türkiye'de olduğu gibi bu hain saldırılara karşı tek vücut olduğunu söyledi."
 
Bir diğer konuşmacı ise Dünya Caferi Alimler Birliği Başkanı Hasan Karabulut oldu. Karabulut 15 Temmuz saldırısını yapanların Emperyalistlerin ülkemizdeki maşaları olduğunu söyledi,İslami vahdetin önemine vurgu yaptı.
 
Karabulut'un ardından sahneye CAFERİDER Başkanı Av. Sinan Kılıç geldi. Kılıç, "hain darbe girişimine karşı Türk Milletinin direnişinin önemine vurgu yaptı.Sinan Kılıç darbeyi gerçekleştirmeye çalışan Fetö'nün 40 yıl boyunca en çok Alevi/Caferi vatandaşlara zarar verdiğini belirterek,Alevi ve Caferilerin önceliği her zaman ülkesinin birlik ve beraberliğini korumak olduğunu söyledi. Kılıç ayrıca hain darbe girişimini düzenleyen Fetö'nün arkasında Emperyalist ve siyonist güçler olduğunu vurguladı."
 
Program yapılan konuşmalarla sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-07-2016 22:09 - 1486 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım