Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Hamit Turan Yoğun Bakımda (Son Durum)
03.09.2015 tarihinde Halkalı Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesinde planlı bir by-pass ameliyatı olan Hücccet’ül İslâm Hamit Turan, ameliyattan sonraki gece rahatsızlanarak 05.09.2015 tarihinde tekrar ameliyata alınmıştır. Maalesef geçirdiği ikinci ameliyatın etkileri nedeniyle bu tarihten itibaren yoğun bakımdadır.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
03-02-2016 18:50 - 3198 Okunma

Hamit Turan

Türkiye'den Dünya'ya Ya Hüseyn nidasını haykıran, Zeynebiye hareketinin İmamı,öğretmeni,babası,abisi,kısacası herşeyi...

Duruşuyla, öğretileriyle,mersiyeleriyle,Zeynebiye hareketiyle beraber Ehlibeyt aşıklarının gönlüne taht kurmuş bir alim...

Nice zorluklara göğüs gerdi,Lideriyle beraber işkencelere,tehditlere maruz kaldı bu kutlu yolda... Ama yılmadı

Şimdi hastanede...

Ve yine aramıza dönecek,yine mersiyeleriyle,hutbeleriyle, coşkusuyla ,sadakatıyla bu kutlu Zeynebiye davasına devam edecek...

Ehlibeyt aşıklarının duaları seninle, gözlerimiz Zeynebiye minberinde,Seni bekliyoruz yediden yetmişe...

SON GELİŞME (03.01.2016) 153. GÜN – 5. AY:

03.09.2015 tarihinde Halkalı Mehmet Akif Ersoy Kalp Damar Hastanesinde başarılı geçen by-pass ameliyatının gecesinde, ameliyatın binde bir görülen yan etkileri nedeniyle geçirdiği kalp krizi nedeniyle tekrar ameliyata alınmış ve 05.09.2015 tarihinden itibaren 153 gündür (5 AY) aynı hastanenin kronik yoğunbakım bölümünde yatmaktadır.

Daha önce haber verdiğimiz gibi Aşura günü verdiği tepki haricinde herhangi bir iletişim kurulamamıştır. Aşura günü hariç 150 gündür koma halinde bilinçsiz yatmaktadır.

Yoğunbakımda bulunduğu süre boyunca durumu “çok kritik”ten ancak “stabil kritik” haline gelebilmiştir. Tüm yaşamsal faaliyetleri makineye bağlıyken şimdi kısmen bağlı durumdadır. Bakım ve tedavileri, uzman doktor ve hemşireleri tarafından itinayla sürdürülmektedir. Şu anki durumundan daha iyi bakılabileceği başka bir hastane yoktur. Evde bakımı, başka bir hastaneye veya ülkeye nakli de mümkün değildir.

Sağlık durumu hergün belli periyodlarla yapılan tahlillerle takip edilmektedir. Bu raporlar ve MR sonuçları, fikirleri alınmak üzere yurt içi ve yurt dışından uzman doktorlara gönderilmiştir.

Bulunduğu kronik yoğun bakım bölümüne ziyaretçi kabul edilmemektedir. Günde sadece 2 aile ferdi yarım saat görebilmektedir. Bunun dışında sadece 50 yıllık dostu ve dava arkadaşı Hüccetül İslam Selahattin Özgündüz ve özel doktorları zaman zaman ziyaret etmektedir.

En çok sorulan soru “Peki doktorlar ne demektedir, ne zaman iyileşir”

Doktorlar bir şey söyleyemiyorlar, zira geçirdiği rahatsızlık nörolojik bir rahatsızlıktır ve müdahalesi mümkün değildir. Doktorların yapabileceği tek şey vücut sağlık durumunu en iyi durumda tutup vücudun kendi kendini tamir etmesini beklemektir. Fakat sorun şu ki, vücudun stabil bir şekilde iyi durumda olmasını sağlamak mümkün olamıyor, zira makinelere bağlı olmak sürekli bir enfeksiyon yaratmaktadır, dolayısıyla iki geri bir ileri şeklinde bir seyir izlenmektedir. Milim milim düzelmeler, bir kaç gün sonra birden daha geriye gidebiliyor. Bu sebepten hiçkimse bir tahminde bulunamıyor.

Bu zorlu süreçte, sürekli dua eden, arayan, haber gönderen tüm sevenlerine teşekkür ederiz. Gerçekten O, hayatı boyunca Allah’tan başka kimseye muhtaç olmayı istemedi ve şimdi de Allah’a edilecek samimi bir duadan başka bir şeye muhtaç değildir. Allah sizin dualarınızı karşılıksız bırakmasın. Sabırla beklemeye devam edeceğiz. Allah herşeyin en iyisini bilendir.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
03-02-2016 18:50 - 3198 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
16-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım