Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Hedefte Türkiye ve İran Var
Suriye ve Lübnan'ı bölecekler
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-02-2013 09:00 - 954 Okunma

Büyük Orta Doğu Projesi’ni hayata geçirmek isteyen Siyonizm’in hedeflerine ulaşmak için 5 bin yıllık ustalıkla amacına büyük bir gizlilikle ulaşmaya çalıştığını belirten Fatih Erbakan: “Hedeflerine ulaşmak için geçtiğimiz yüzyılda nasıl Abdülhamit Hanı tahttan indirdilerse, nasıl ki Osmanlı İmparatorluğunu yıktılarsa, nasıl ki İsrail’i kurdularsa; 21. yüzyılda da asıl amaçları olan Büyük İsrail’e ulaşmak için adımlarını son derece gizli atıyorlar. 22 tane Müslüman ülkenin sınırları bu hedef için değiştirilmektedir. İşin en vahim tarafı ise bu projenin nihai hedefinde Suriye’den sonra İran ve Türkiye’nin bulunuşudur.

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Aydın’da düzenlenen “Türkiye’de ve Dünyada neler oluyor” konulu konferansa katıldı. Aydın Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Refah Partisi eski Aydın Milletvekili Muhammet Polat, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Karasoy ile çok sayıda partili katıldı. Konferansın açılışında konuşan Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Mehmet Karasoy, Saadet Partisi’nin sadece seçimlerde çalışmadığını belirterek, “Saadet Partisi, ‘ne şekilde olursa olsun oyumuz artsın’ şeklinde çalışmıyor. Biz Kur’an ve sünnetin ışığında, Milli Görüş ışığında yeni dünya düzenini kurmanın peşindeyiz. Allah’tan ve Kur’an’dan aldığımız güçle 42 yıldır Milli Görüş çizgisinde ilerliyoruz” dedi. ‘Mücahit Erbakan’ sloganları ile kürsüye çıkan Fatih Erbakan, salonu selamlayarak, konferansa katılanlara teşekkür etti. ‘Efeler’ ve ‘Aydın’ dendiği zaman Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ın Aydın ile ilgili anlattığı hatıraların akıllarına geldiğini ifade eden Erbakan, “Yunanlılara karşı, düşman kuvvetlerine karşı çoluğunu çocuğunu bütün sevdiklerini geride bırakarak gencecik yaşında şehit olmaya koşan bu mıntıkanın insanlarından her zaman bahsederdi. Saadet Partisi’nin taşıdığı bu ruhu taşıyan o dedelerimiz ve atalarımızın şehit olmak için cepheye koştukları aklımıza geliyor ve bu topraklarda bu toplantıları yaparken üzerinde oturduğumuz toprağın altında yatan şehitlerimizi hatırlıyoruz. Üzerimize düşen vazifeyi yapmak ve en etkili muhalefeti ortaya koymak, milletimizi ve bütün insanlığı yaklaşan tehlikelere karşı uyarmak için ‘Yeniden Büyük Türkiye’ konferanslarını Türkiye’mizin 300 büyük ilçesinde ve 70’den fazla ilinde canla başla sürdürmeye devam ediyoruz ” diye konuştu.

“Suriye ve Lübnan’ı bölecekler”

Milli Görüş davasında üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını kaydeden Erbakan, “Bölgemizdeki ve ülkemizdeki olaylara Milli Görüş çerçevesinden bakılmalı. Aksi takdirde, olayların arka planı göz ardı edilir. Özellikle Türkiye’de son dönemdeki gelişmelere bakarak ‘Her şey eskisinden daha iyi oldu’ deyip bir köşede oturmak son derece hatalı ve eksik bir yaklaşım olacaktır. Büyük Orta Doğu Projesi’nin diğer ayağı olarak şimdi Suriye’yi üçe ve de Libya’daki küçük aşiretlerin arasını bozarak üç veya dört yeni devlet kurmak istiyorlar. Irak’ı üçe böldüler, Sudan’ı ikiye böldüler; Suriye’yi de üçe bölmek istiyorlar. Mısır’daki Hıristiyan Kıptileri ve Müslümanları bürbürüne düşürüp orada da iki devlet kurmanın peşindeler” şeklinde konuştu.

“Siyonizme hizmet edecekse devrimin hiçbir anlamı yoktur”

Dünyada değişimler olduğunu ve Siyonistlerin son derece büyük maddi serveti olduğunu belirten Erbakan, şunları söyledi: “Siyonizm medyanın yanında maddi güç ve akademisyenleri kullanıyor. Yakın çevremizdeki ülkelerde olaylar yaşanıyor. Yaşanan olaylara Arap Baharı deniyor. Bizler Arap Baharı’nda bağımsızlıkları için mücadele eden kardeşlerimizi adil yönetime, adil gelir dağılımına sahip olmaları için destekliyoruz. Burada kardeşlerimiz dikkatli olmalı. Mücadelenin sonunda koltuğa oturanlar Siyonizme hizmet edecekse yapılacak olan devrimin hiçbir anlamı yoktur”

“Hedefte İran ve Türkiye var”

Büyük Orta Doğu Projesini hayata geçirmek isteyen Siyonizm’in hedeflerine ulaşmak için 5 bin yıllık ustalıkla amacına büyük bir gizlilikle ulaşmaya çalıştığını belirten Erbakan, sözlerini söyle tamamladı: “Hedeflerine ulaşmak için geçtiğimiz yüzyılda nasıl Abdülhamit Hanı tahttan indirdilerse, nasıl ki Osmanlı İmparatorluğunu yıktılarsa, nasıl ki İsrail’i kurdularsa; 21. yüzyılda da asıl amaçları olan Büyük İsrail’e ulaşmak için adımlarını son derece gizli atıyorlar. 22 tane Müslüman ülkenin sınırları bu hedef için değiştirilmektedir. İşin en vahim tarafı ise bu projenin nihai hedefinde Suriye’den sonra İran ve Türkiye’nin bulunuşudur. Asıl hedefleri Türkiye’yi ateş çemberinin içine çekmek, Güneydoğu ve Doğu Anadolu topraklarımızı Türkiye’den koparmaktır.

Allah muhafaza buyursun; bir gün gazetelerde Bosna’daki katliamları okuduğumuz gibi, Azerbaycan’daki vahşeti okuduğumuz gibi, bir gün Irak’taki tecavüz ve katliamları okuduğumuz gibi dünyanın her hangi bir yerinde birileri Türkiye’de yapılan katliamları okumaya başlayabilir. Allah göstermesin. O zaman çok geç ve Erbakan Hoca’nın tüm uyarıları gerçekleşmiş olacak fakat eyvah demenin anlamı kalmayacak. Onun için bu konferanslarla milletimizi ve İslam alemini uyarmaya çalışıyoruz”

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-02-2013 09:00 - 954 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
24-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım