Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Hz. Zeyneb'in Türbesinin Bulunduğu Semte Saldırı
Saldırıda çok sayıda sivilin yaşamını yitiridiği belirtiliyor
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
31-10-2012 17:30 - 1037 Okunma

 Şam'da bulunan Hz. Zeyneb türbesinin Ğurba semtinde tekfirci terör örgütleriSuriye haber ajansı  son dakika haberi olarak verdiği Yetkili Bir Kaynak eli kanlı teröristlerin Seyyide Zeyneb Bölgesindeki Ğurba Semtinde bir yerleşim binasını havan toplarıyla hedef aldıklarını belirterek, terör saldırısında binada oturan bazı vatandaşların şehit ve yaralı düştüklerini söyledi

Eli kanlı gaddar teröristler   sivil halkın yoğun oldukları bir caddede çöp torbasına koydukları bir bomba düzeneğini havaya uçurdular.

Şam Çevre Kent İl Emniyet Müdürlüğünden bir kaynak; patlamada 6 vatandaşın şehit düştüğünü ve 13 vatandaşın yaralandığını belirterek, şehit ve yaralıların arasında çocukların bulunduğuna dikkat çekti.

Öte yandan kaynak; teröristlerin yine Şam kırsalına düşen Muaddamiye Kasabasında bomba yüklü bir aracı havaya uçurduklarını ifade ederek, patlamada bir kaç kişinin yaralandığını açıkladı.

  Şehit ve yaralıların kaldırıldıkları Seyyide Zeynep’teki Sıdr Hastanesinden tıbbi bir kaynak; hastaneye 7 şehit ve 25 yaralının getirildiğini ifade ederken, yaralıların bir kısmının ağır durumda olduklarını açıkladı. Tıbbi kaynak tüm yaralılara gereken tıbbi müdahalenin yapıldığını ekledi.

Şam’daki Muvasat Hastanesinden bir tıbbi kaynak da patlama yerinden 4 şehit ve 5 yaralının hastaneye getirildiklerini söyledi.

Yine Şam’daki Dimaşk Hastanesinden bir kaynak da; patlama yerinden 9 yaralının hastaneye getirildiklerini belirterek, genelinin yaralarının ağır olduğuna işaret etti. Yetkili bir kaynak daha önce ilk verilere göre patlamada 6 vatandaşın şehit düştüğünü ve 13 vatandaşın yaralandığını belirterek, şehit ve yaralıların arasında çocukların bulunduğuna dikkat çekmişti.

Öte yandan kaynak; yine Şam kırsalına düşen Muaddamiye Kasabasında bomba yüklü bir aracın havaya uçtuğunu ifade ederek, patlamada bir kaç kişinin yaralandığını açıkladı.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
31-10-2012 17:30 - 1037 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım