Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Iğdır'da Şeyh Nemr'e Vefa Mitingi / Foto
Ehli Beyt Alimleri tarafından düzenlenen Ayetullah Nemr'in şehit edilmesini ve Al-i Suud'un dikta yönetimini telin gösterisi dün Iğdır Belediye Meydanı'nda gerçekleşti. Biçok Ehlibeyt alimi ve binlerce insanın katıldığı gösteride Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasının metni:
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-01-2016 12:27 - 934 Okunma
Ehli Beyt Alimleri tarafından düzenlenen Ayetullah Nemr'in şehit edilmesini ve Al-i Suud'un dikta yönetimini telin gösterisi dün Iğdır Belediye Meydanı'nda gerçekleşti. Biçok Ehlibeyt alimi ve binlerce insanın katıldığı gösteride Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasının metni:
 
Bismillahirrahmanirrahim
 
"Kim bir mümini kasten öldürürse, onun cezası, ebedi kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap eder, ona lanet eder (onu rahmetinden uzaklaştırır) ve ona pek büyük bir azap hazırlamıştır." Nisa-93
Malumunuz üzere bundan birkaç gün önce, Suudi Rejimi ülkede bozguncluk çıkarma, toplumun düzenini bozma gerekçesiyle aralarında büyük mücahid Ayetullah Bakır Nemr'in de bulunduğu 47 kişiyi idam etti.
 
Büyük alime isnat edilen bu suçlar kesinlikle gerçeği yansıtmadığı gibi büyük bir iftira ve yalandan ibarettir. Zira Ayetullah Nemr'i tanıyanlar onun ne silahlı bir eylemin ne de rejim aleyhine bir yapılanmanın içinde olmadığını pek ala bilmektedirler. Dünyaya terörizmi ihraç eden ve dünyada terörizmin beşiği olarak bilinen bir rejimin aynı gerekçeyle barış yanlısı bir alimi hunharca katletmesi çok düşündürücüdür. Aslında Suudi Rejimi maşası olduğu efendilerinden aldığı talimatla Müslümanlar arasına fitne tohumu ekip, mezhep savaşı çıkarmak istemektedir. Ancak şunu iyi bilmelidirler ki basiret ve feraset sahibi alimler, asla kardeşler arasına sokulmak istenen tefrika tuzağına düşmez ve düşmeyecektir.
 
İslam dini, barış ve kardeşlik dini olarak tüm insanlığı kucaklarken ve dünyaya kardeşlik, sevgi ve huzur dolu mesajlar o kutsal beldelerden yayılırken Siyonizm kuklası bir rejimin o kutsal topraklardan dünyaya terör ve terörizmi yayması İslam Peygamberine ve onun amaçlarına en büyük ihanettir. Bugün Siyonizm uşağı Suud Rejimi, Mazlum Filistin, Yemen, Suriye, Irak, Nijerya ve daha dünyanın birçok yerinde terör yapılanlamalarına milyarlarca dolar harcadağı için ciddi bir bütçe açığı vermiştir. Daha bundan bir ay evvel Nijerya'da aralarında büyük alim Şeyh İbrahim Zakzaki'nin de bulunduğu binin üzerinde masum insanın katleldilmesinde Nijerya rejiminin bu terör eylemini açıkça destekleyen tek ülke yine Suud Rejimi olmuştur. 
 
Demokrasi ve düşünce özgürlüğünü savunan insan hakları savunucularının din, dil, inanç ve ırk ayrımı yapmadan işlenen bu cinayete sessiz kalmamalarını ve tepkilerini göstermeğe davet ediyoruz.
 
Suudi Rejimini ve Suud'un terörü destekleyen işbirlikçilerini işledikleri bu büyük cinayetten dolayı kınıyor ve lanetliyoruz.
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-01-2016 12:27 - 934 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
19-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım