Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Irak’ta 1.5 Milyon İnsanı Kim Katletti?
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “ABD’nin Suriye’ye yaptığı saldırıyı alkışlayanlar var. Irak’ta 1,5 milyon insanı kim katletti? Camilere kimin askerleri postallarıyla girdi? Allah’tan korkun siz zalimlerden medet beklerseniz, Cenab-ı Hak zalimleri size musallat eder” dedi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-04-2017 14:08 - 1062 Okunma
 Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ülkemizin ve İslam coğrafyasının hızla uçuruma doğru sürüklendiğinin altını çizerek, bunun için teşkilatlara büyük görevler düştüğünü söyledi. 15 yıldır iktidarda bulunan partinin elle tutulur bir icraata imza atmadığını söyleyen Karamollaoğlu, “15 yıldır iktidarda bulunan bir parti var. Bu geçen sürede hiçbir icraat yapmadılar. Buna karşın bütün konuşmalarında ‘yapacağız’, ‘edeceğiz’ diyorlar. Allah aşkına ne zaman yapacaksınız? Yaptıkları tek şey parayı toprağa gömmek! Beden hastalanmış ya Allah aşkına bir kendinize gelin. Yolsuzluk artmış, işsizlik artmış, ekonomi dibe vurmuş ama onlara çıkıp ‘benim gibi düşünmeyenler haindir’ diyor. Eleştiriye dahi tahammülleri yok” dedi. 
 
 HALK ‘REFERANDUM BİTSİN’ DİYE DUA EDİYOR
 
 Türkiye’nin referandum sürecinde bir korku imparatorluğuna dönüştürüldüğüne dikkat çeken Karamollaoğlu, esnafın, çiftçinin, öğrencinin ve memurun tedirgin bir şekilde yaşadığını vurguladı. Bu durumun endişe verici olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, “Türkiye öyle bir hale geldi ki adeta bir korku imparatorluğunda yaşıyoruz. Halkımız şu referandum bitsin diye dua ediyor. Bu durum bizleri çok endişelendiriyor. Biz bu arkadaşlara yine şefkatle yaklaşıyoruz. ‘Ya arkadaş biz sizlerle 30-40 yıl beraber aynı idealler peşinde koştuk. Camide aynı kıbleye yöneliyoruz ama niye senin gibi düşünmeyeni hain ilan ediyorsunuz?” diye sordu. 
 
 BİRLEŞMEYE İHTİYACIMIZ VAR
 
 Karamollaoğlu, Türkiye’nin en büyük probleminin kutuplaşma olduğunu da aktararak, “Kamplaşma ve kutuplaşma şuanda bizim memleketimizin karşılaştığı en büyük tehlikedir. İnsanlar birbirlerinin hasmı haline getiriliyor. Ya bir düşünün politika üretmeden önce bir tavrı ortaya koymadan önce bir düşünün. Düşünmekten kimseye zarar gelmez. Yoksa uçuruma gidersin farkında bile olmazsın. Bu ülkeye bir yerden saldırı olursa kimse evetçi, hayırcı diye ayırmadan silahaltına alınır. O zaman bu kutuplaşma niye? Bizim ayrılığa değil birleşmeye ihtiyacımız var. Başta iktidar olmak üzere herkesi itidale ve kucaklaşamaya davet ediyoruz” dedi.
 
 TERÖRÜN ARKASINDA DOST BİLDİKLERİN VAR
 
 Türkiye’nin terör sorununa da dikkat çeken Karamollaoğlu şunları kaydetti: “Şimdi silahlı mücadeleye yeniden dönüldü. Her gün şehit veriyoruz. Sen sadece silahla böyle bir terörist hareketi önleyebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Bu teröristlerin arkasında senin dost dediklerin ABD ve İsrail var. Terörü bitirmek için önce şahsiyetli bir politika lazım.”
 
 AMERİKAN ASKERİ HATIRLATMASI
 
 ABD’nin Suriye’ye yaptığı saldırıyı alkışlayanların olduğunu kaydeden Karamollaoğlu bu konuda sert eleştirilerde bulundu. Karamollaoğlu, “Yetmez daha fazlası gerekir’ diyorlar. Ya unuttuk mu? Daha bir ay önce bir camiyi kim bombaladı? 200 kişinin katili kimdi? Irak’ta 1,5 milyon insanı kim katletti? Camilere kimin askerleri postallarıyla girdi? Allah’tan korkun siz zalimlerden medet beklerseniz, Cenab-ı Hak zalimleri size musallat eder. Aklımızı başımıza almamız lazım” diye uyardı.
 
Milli Gazete
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-04-2017 14:08 - 1062 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
19-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım