Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Kadıköy'de Siyonizm'e Öfke Seli
İsrail eninde sonunda yıkılacak
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
03-12-2012 08:38 - 1192 Okunma

Kadıköy Meydanı dün dünyanın tüm zalimlerine karşı kıyama durdu! Meydanı dolduran Saadet Partililer, ırkçı, siyonist ve emperyalist akbabalara ve destekledikleri diktatörlere karşı tek ses olup haykırdı: "Zulüm payidar olmaz! Yeni bir dünya kurulacak!"

    Allah'ın gazabı zalimleri boğacak

PATRİOTU BIRAK, FETİH SURESİNE BAK

Filistin'den Arakan'a, Suriye'den Bangladeş'e, Sudan'dan Keşmir'e tüm yetim coğrafyalara selam gönderen, yalnız olmadıklarını söyleyen on binler Ortadoğu'yu ateş çemberinin içine atan emperyalistlere ve maşası NATO'ya da haykırdı: "Biz yardımı ABD'den veya emperyalizmin jandarması NATO'dan beklemiyoruz. Yüce Rabb'imiz kitabında bize müjdeliyor: "Sana apaçık bir fetih ihsan ettik." Bunun bilincindeyiz ve vazgeçmeyeceğiz!"

"YENİ BİR DÜNYA MUTLAKA KURULACAK"

Mitingde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "Bu meydandan yükselen ses, dünyanın bütün zalimlerine korku salacak, mazlumlarına umut olacaktır. Karanlığın en yoğun olduğu an, şafağın en yakın olduğu andır. İşte bugün sancağın kalktığı şafağın söktüğü gündür. Savaş yerine barışın, zulmün yerine adaletin, sömürü yerine hakça paylaşımın hâkim olduğu yeni bir dünya er ya da geç kurulacaktır"  dedi

YANAN CAN MÜSLÜMANIN,AKAN KAN MÜSLÜMANIN

Dünya Müslümanlarının zulüm ve baskı altında olduklarını ifade eden Genel Başkan Kamalak, "Bugün nereden kesif bir duman yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. Yine bugün nereden feryatlar, imdat çığlıkları yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. O feryatlar, o çığlıklar, Ayşelerin, Fatmaların imdat çığlıklarıdır. Bugün nerede kan ve gözyaşı varsa, nerede bir kuşatma, bir işgal varsa orası bir İslam ülkesidir. Yanan can Müslümanın canı, akan kan Müslümanın kanıdır. Para kasaları dolan ise emperyalistlerdir. İşte daha geçen hafta Gazze'de 177 Filistinli şehit edildi. 1222 Filistinli yaralandı. Evler, okullar, hastaneler bombalandı. Sadece bu alçak saldırı bile terörist İsrail Devletinin ne kadar vahşi olduğunun en somut göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak  şunları söyledi:

 
MÜSLÜMANLAR ÖLDÜKÇE EMPERYALİSTLER PARA KAZANIYOR

Dünya Müslümanlarının zulüm ve baskı altında olduklarını ifade eden Kamalak, "Bugün nereden kesif bir duman yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. Yine bugün nereden feryatlar, imdat çığlıkları yükseliyorsa orası bir İslam ülkesidir. O feryatlar, o çığlıklar, Ayşelerin, Fatmaların imdat çığlıklarıdır. Bugün nerede kan ve gözyaşı varsa, nerede bir kuşatma, bir işgal varsa orası bir İslam ülkesidir. Yanan can Müslümanın canı, akan kan Müslümanın kanıdır. Para kasaları dolan ise emperyalistlerdir. İşte daha geçen hafta Gazze'de 177 Filistinli şehit edildi. 1222 Filistinli yaralandı. Evler, okullar, hastaneler bombalandı. Sadece bu alçak saldırı bile terörist İsrail Devletinin ne kadar vahşi olduğunun en somut göstergesidir" ifadelerini kullandı.

DÜNYA ZULMÜ SADECE SEYREDİYOR

Dünyada Müslümanlara yapılan zulümlere dikkat çeken Kamalak, zulme kulak vermeyip herkesin seyrettiğini söyledi. "Hani, nerede insan hakları örgütleri! Hani nerede, demokrasiden, özgürlükten dem vuranlar... Hani nerede liberaleller, kapitalistler, hümanistler... Nerede Libya'da, Afganistan'da aslan kesilen NATO? Neden hiç kimsenin sesi çıkmıyor" diyen Kamalak, vahşeti seyredenlere tepki gösterdi. Kamalak, "İsrail, birkaç gün önce 1800 kilometre ötedeki Sudan'ı bombalıyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Yine aynı İsrail, 2010 yılında Mavi Marmara Gemisi'nde dokuz masum vatandaşımızı şehit etmişti. Kimseden ses çıkmıyordu. Arakanlı Müslümanlar, tarihin en acımasız soykırımına tabi tutuluyor. Kimsenin kılı bile kıpırdamıyordu. Sanki bütün insanlık lâl olmuş! Hiç kimse ses vermiyor! Saadet Partisi'nde başka kimse aldırmıyor."

BU KANLI OYUNU BOZACAĞIZ

Düşmanla dost olunmayacağının altını çizen Kamalak, "Batı'nın sinsi planını bozmak zorundayız" dedi. Batılı güçlerin kandan beslendiğini belirten Kamalak, "Batı'nın taktiği hiç değişmiyor. Böl-parçala ve yut. O yüzden diyoruz ki, bunlardan dost olmaz. Amerika'nın, İsrail'in, NATO'nun, BM'nin ipiyle kuyuya inilmez. Düşmanından medet ummak bize yakışmaz. Düşmanla iş tutmak bize yakışmaz. Bizler şanlı bir tarihin varisi, asil bir ecdadın evlatlarıyız. Bizim dedelerimiz 600 yıl boyunca dünyaya adaletle hükmetti. Kudüs Osmanlı hâkimiyetinde iken kimsenin burnu bile kanamadı. Müslümanı, Hristiyanı,  Yahudisi hep huzur içinde yaşadı. Ne zaman ki Osmanlı gücünü kaybetti, bölge Batılı ülkelerin oyun alanı haline geldi. O günden bu yana da maalesef, Kudüs'te kan ve gözyaşı eksik olmadı. Bu karanlık oyunu, bu sinsi planı bozmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
03-12-2012 08:38 - 1192 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
19-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım