Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Kamalak:Adım Adım Bataklığa Sürükleniyoruz
Hükümet milleti kandırıyor
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
01-08-2012 15:39 - 965 Okunma

Zonguldak il başkanlığının düzenlediği iftar programında konuşan SP Genel Başkanı Kamalak, Türkiye'nin adım adım savaşa ve bataklığa sürüklendiğini söyledi.

 

Kıbrıs Barış Harekatı sırasında Türkiye'ye müttefiklerinin silah ambargosu uyguladığını hatırlatan Kamalak, şöyle konuştu: "Uçaklarımıza benzin bulamaz hale geldik. İşte o kritik dönemde bir ülke bize destek verdi. O ülke de Libya'ydı ve başkanı da Kaddafi'ydi. Ne oldu? 35 yıl sonra Haçlılar Libya'yı bombalayarak intikam aldı. Bu işten Türkiye ne kazandı? Şu an çok daha vahim olay Kuzey Suriye'de meydana gelmektedir. AK Parti yanlış yapıyor.

Suriye'de sadece Suriye yok. Bugün Kandil'den, Kuzey Irak'tan daha tehlikeli bir durum Suriye'de oluşmuş vaziyettedir." Kamalak, Türkiye'nin her gün şehit haberleriyle sarsıldığını ifade ederek, "Bugün şehit vermemiş ilimiz var mı? Yok. Şunu net olarak ifade edelim ki 1984'ten 2009 yılına kadar Güneydoğu'da kaybetmiş olduğumuz insan sayımız Kurtuluş Savaşı'nda vermiş olduğumuz şehitlerin yüzde 600 mislidir. Şu anda bir de Suriye belası ortaya çıkartılmıştır" diye konuştu.

 

Türkiye'nin uçağının düşürülmesi üzerine Suriye'ye müdahale için NATO'yu toplantıya çağırdığını belirten Kamalak, şunları kaydetti: "NATO o ilgiyi göstermedi. Bugün itibarıyla şunu net olarak söylüyoruz, hükümet toplumu aydınlatmıyor, bir takım bilgileri gizliyor. Bu millete doğruyu söylemiyor. Uçağımızın füzeyle düşürüldüğünü söylüyordu, bugün kesinlik kazandı uçak füzeyle düşürülmedi. Türk uçağının füzeyle düşürüldüğüne ilişkin bir emare yok. Uçağımız uçaksavarla da düşürülmemiştir.

Ben buradan Başbakan'ı ve Milli Savunma Bakanı'nı açıklama yapmaya davet ediyorum. 'Uçak düşürüldü' diye sen bu milletin evlatlarını savaşa sokmaya çalışıyorsun. Üç gün önce Milli Savunma Bakanı açıklama yaptı. Otopsi raporlarının sonuçlandığını ve pilotlarımızda kurşun izine rastlanmadığını söyledi. Milli Savunma Bakanı ne diyor? Otopsi raporlarını bütün olarak kamuoyuna açıklayamayız. Niye? Çünkü, 'otopsi raporlarının kamuoyuna açıklanması şehit pilotlarımıza karşı saygısızlık olacağı gibi ailelerini de rencide eder' diyor. Kısacası Hükümet doğru söylemiyor. Milleti kandırıyor. diye konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
01-08-2012 15:39 - 965 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
28-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım