Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Mescid-i Aksa’yı Tahrip Etmek, Trump’ın Bir Sonraki Adımı
Filistin İslamî direniş hareketi Hamas sözcüsü Fevzi Berhum, Amerika büyükelçisi David Feridman’ın davranışı, Amerika yönetiminin siyonist rejim İsrail ile Filistin milleti ve Arap ve İslami ümmetlerin mukaddesatına taciz ve tecavüzde işbirliği yaptığını ortaya koyduğunu açıkladı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
25-05-2018 10:19 - 492 Okunma
Geçtiğimiz günlerde Amerika’nın işgal altındaki Filistin’deki büyükelçisi David Feridman’ın Kubbetul Sahra ve Mescid-i Aksa’nın yıkıldığını ve yerine siyonistlerin iddia ettiği Süleyman tapınağının inşa edildiğini gösteren bir fotoğrafı eline aldığı bir görüntüsü yayımlandı.
 
Gerçekte ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’e yönelik komplocu politikalarını şiddetlendirmesinden cesaret alan siyonist rejim İsrail geçenlerde kışkırtıcı bir harekette bulunarak Mescid-i Aksa’ya yakın bir binanın çatısında Heykel Mabedi adında bir mabedin maketini sergiledi.
 
Siyonist rejim İsrail Amerika’nın kayıtsız şartsız destekleri ve BM gibi uluslararası kurum ve kuruluşların pasif tutumundan faydalanarak Filistin’de tüm İslamî simgeleri ve Filistin milletinin tarihini yok etmek ve çakma siyonist simgelerle yerlerini doldurmak istiyor. Bu arada Amerika yönetimi sadece siyonist yetkililerin bölgede yıkıcı faaliyetlerini ve Mescid-i Aksa’yı tahrip etmeyi sürdürmesine yeşil ışık yakmadığı, özellikle Trump döneminde Amerikalı yetkililer radikal siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik yıkıcı faaliyetlerine doğrudan katılarak bu rejime Beytulmukaddes’te sultacı hareketlerini sürdürmesine de yeşil ışık yaktığı anlaşılıyor.
 
Her halükarda şimdi Amerika ve siyonist rejim Kudüs’e tam musallat olmak için tehlikeli komploları başlattıkları gözleniyor. Bu durum Amerika’nın neden büyükelçiliğini Tel aviv’den Kudüs’e taşıdığına da ışık tutuyor. Amerika bu hareketi ile Trump’ın çağın anlaşması adı ile ileri sürdüğü sultacı planını hızlandırmak istiyor. Amerika’nın bu şom planında Kudüs siyonist rejime veriliyor ve içindeki tüm İslamî ve Filistinli simgeler yok ediliyor.
 
Kudüs İslamî vakıflar şer’i işleri idaresi Başkanı Naceh Bekirat, siyonist rejim ve Amerika büyükelçilik oyunundan Kudüs’e yönelik yıkıcı faaliyetlerini maskelemek için yararlandıklarını belirtiyor. Bekirat, korsan İsrail'in Kudüs’ün Arap ve İslamî kimliğini yok etmek istediğini vurguluyor.
 
Ancak tüm bu tecavüzlere karşın Filistin milleti Kudüs ve Mescid-i Aksa’yı savunmaya devam ediyor. Bu arada gelişmeler, Filistin milletinin dünya Kudüs gününe yaklaşıldığı şu sıralarda protesto eylemlerini şiddetlendirdiğini ve bu da Amerikalı ve siyonist yetkilileri derinden kaygılandırdığını ortaya koyuyor.
 
Filistin milleti çağın anlaşması adlı Amerikan patentli planı reddediyor , nitekim düzenledikleri protesto eylemleri ile pratikte bu planı hezimete uğratmış bulunuyor. Ancak Amerika ve korsan İsrail de türlü komplolarını sürdürüyor ve bu yüzden Filistin milleti ve İslam dünyası daha fazla uyanık olması gerekiyor.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
25-05-2018 10:19 - 492 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım