Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: "Biz Bu Ülkenin Asıl Sahibiyiz"
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Halkalı Zeynebiye Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nda binlerce kişiye seslenerek, gündemi değerlendirdi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-08-2015 09:28 - 1092 Okunma
Özgündüz: Emperyalizme Maşalık Edenler Utansın!
 
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Biz ezelden beri Şia’yız, İran İslam İnkılabı 35 yıl önce olmuştur. Ehli Sünnet kaynaklarının yazarları İran kökenlidir. İran Sünni’liğin merkeziydi, onların Şia olmasında biz Azeri Türkleri etkili olduk. Biz ne zaman hak söz söylesek İran ajanı olduğumuz iddia ediliyor, fakat biz kimsenin casusu değiliz, biz bu ülkenin sahibiyiz. Yabancılık hissedenler istedikleri yere gidebilirler.
 
Biz buranın yabancısı değiliz ki aleyhine casusluk yapalım. İran’da Irak’ta Azerbaycan’da kardeşimdir dost olacağız ilişki içinde olacağız fakat birbirimizin iç işlerine karışmayacağız. Biz Böyle bir şeyi kabullenmeyiz. Birileri Amerika’ya İsrail’e uşaklık edip onların lehine konuşuyor Büyük olasılıkla bu ülkelerden dolar almıştır. Birileri karşındakini kendisi gibi sanıyor.
 
Biz kimsenin ajanı falan değiliz, İran İslam Cumhuriyeti, bölgede bütün hakların kendi kaderini tayin etme hakkı vardır Okyanus ötesinden birileri gelip bu bölgeye dizayn etmeye kalkışmasın diyor. Ben de aynısını söylüyorum, sözlerimiz örtüşüyor ben onların sözünü söylemiyorum onlar benim sözümü söylüyor. İnkılâptan önce de sonrada aynı şeyi söylüyordum,  o zaman İran benim ajanım ben hiç kimsenin ajanı değilim…
 
Emperyalistlere Maşalık Edenler Utansın
 
Dünyanın öbür ucundan gelmiş korsanlar o kıtanın insanını öldürüp sonra başka bir kıtanın insanını o bölgeye götürüp köle edip çalıştırıyor, sırtından para kazanıp, buraya gelip, orda elde ettiği güçle burda bize bu bölgenin insanlarına hükmedip ya benim isteklerimi kabul edeceksiniz yada başınıza bomba yağdıracağım diyor.  Bu zilleti kabul edip onun da uşağı olup burada ona maşalık yapanlar utansın ben buna karşıyım ben niye utanıyım İran’da aynısını söylüyor biz buna karşıyız. Birileri de bu Emperyalistlere, maşalık, teröristlik yapıyor.  
 
Biz diyoruz ki terör çare değil herkes hakkı varsa gelsin birlikte arayalım fakat bu bölgede emperyalizmin, Siyonizm’in işine gelecek şekilde kan akıtmak hiçbir sorunu halletmez aksine çoğaltır hiçbir halka da hayır getirmez.
 
İran'a Karşı Tepki Gösterenler, Amerika'ya Neden Suskun?
 
İran bu işin bayraktarlığını yapıyor, bu şekilde nüfuzunu artıyormuş iyi de sen yap senin nüfuzun artsın. Birileri, Amerika’nın, İsrail’in bölgedeki nüfuzundan rahatsız olmuyorsa  bir İslam ülkesinin nüfuzundan, doğru sözünden rahatsız oluyorsa gayretini bir göz önünden geçirmek gerekiyor.Amerika  nüfuz ediyor, İsrail nüfuz ediyor kimsede çıt yok,  bir de onlara hoş görünmeye çalışıyorlar.  Suud, Bahreyn’de ne arıyor? 
 
Şia Size Ne Yaptı?
 
Suud, Yemen’de tarihte az görülmüş,  çok adice cinayetler işliyor, insanlık suçu işliyor, yaptıkları Uluslararası hiçbir hukuka uymuyor,  neden kimsenin sesi çıkmıyor? Utanmadan bir de bizde bu operasyonlarda Suud’un yanındayız diyorlar.  İsrail, çocuk yaktı baktı, Suudi çocuk yakınca kimseden çıt yok sözde Müslümanlar da çocuk yaktı baktı kimsede yine çıt yok geçen  hafta İsrail’de yaktı. İlk kıblemiz dediğiniz Mescidi Aksa oradaki işgalci Yahudilerin saldırısına uğradı,  kimsede çıt yok. Peki Şia size ne yaptı ki namusunuzu, ülkenizi çiğneyenlere ses çıkarmıyorsunuz, Şia’ya bu şekilde davranıyorsunuz?
 
Bu Vatanı Bizim Kadar Seven Kimse Yok
 
Bu vatanı bizim kadar seven kimse yok. Biz bu ülkeniz asıl sahipleriyiz, kimse bizi bir yerlere yamamaya çalışmasın.  Hiç kimsenin bizden çok bu memlekete canı yanmaz. Burada da birileri de savaş çığırtkanlığı üzerinden puan topluyor birileri buna puan verecekse versin. Fakat bize göre,  Müslümanların ve de bu ülke vatandaşlarını birbirlerine düşürmek kahramanlık değildir. Kahramanlık bu milleti barış içerisinde yaşatmaktır.
 
Allah İslam Alemi’ne ve ülkemize fitne fesat sokmaya çalışanları kendi fitnesinde boğsun. 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-08-2015 09:28 - 1092 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
20-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım