Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz' "Dört Dörtlük Alevi'yim" sözünü değerlendirdi
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-07-2013 18:20 - 1116 Okunma

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Alevilik; Ali'yi sevmekse, ben dört dörtlük Alevi'yim" sözlerini  değerlendirerek bu sözün gündeme oturduğunu ancak gönüllere oturmadığını söyledi. Özgündüz  gönüllere nasıl oturacağını da anlattı.

İstanbul- Halkalı Zeynebiye Camii'nde kılınan cuma hutbesinde konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz önemli mesajlar verdi.

Özgündüz şunları söyledi: "Ülke gündemine Sayın Başbakanımın, "Alevilik Ali'yi sevmekse, ben dört dörtlük Alevi'yim" sözü oturmuştur. Gündeme oturan bu söz nedense gönüllere oturmamıştır. Aleviler'i köpeklere yem edeceğiz diyenlerle yoldaşsanız, bu sözünüz gönüllere oturmaz. Sahabe kabri deşenlere, adam eti yiyenlere yoldaş olursanız, bu söz artık gönüllere oturmaz!

Bizim başbakanımız elbette bunlarla yoldaş değil; ama benim vergimle, benim karnımın üstünde onlara, onların başkomutanı Tarık Haşimi'ye siz kamplar açarsanız, "yoldaş" demeyelim de ne diyelim? Başkomutanı mı diyelim, efendisi mi diyelim? Siz bir ad seçin, biz de onu diyelim. Düşmanı değilsiniz, peki Tarık Haşimi'nin neyisiniz?

İşte bu yüzden sözleri gündeme oturtsanız bile -ki, sadece tepki alıyor- gönüllere oturmuyor.

Peki bu söz ne zaman gönüllere oturur?
Ne zaman ki bu ülkede, Alevi de Sünni kadar birinci sınıf vatandaş olur, ne zaman ki zalim dediğiniz Beşar Esad kadar demokrat olup, adil olup, kabinenizde en az % 30 yani en az 10 tane Alevi bakan oluşturursunuz, ne zaman ki en az 25-30 tane ilin valisini Alevi'den seçilir, ne zaman ki genel müdürlüklerde, müsteşarlıklarda, nüfus oranında ülkenizin diğer kesimlerine, başta da Aleviler'e sandalye verirsiniz, işte o zaman inanacağız. Üstelik sizin ifade etmenize bile gerek kalmadan "Bizim başbakanımız en az bizim kadar Alevi'dir" diyeceğiz.

Bölgede yaşanan oyunlara değinin Selahattin Özgnüdüz İsrail hilalinin oluşturulduğunu söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı:
2006'dan beri bölgemizde ne oynanmak isteniyor, söylüyorduk değil mi? Yeni devletçikler oluşturularak aslında Türkiye bölünmek parçalanmak isteniyor. Asıl istenen İsrail hilalleri oluşturulmaktır. Ortasında Müslüman İsrail, güneybatısında Yahudi İsrail, kuzeydoğusunda Hristiyan İsrail (Ermenistan) Sonuçta, Türk ve İslam dünyasından koparılmış şamaroğlanı haline gelmiş bir Türkiye isteniyor. Olmaz diyordunuz ama oluyor.. Allah bu oyunu bozsun diye konuştu.
 

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-07-2013 18:20 - 1116 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
24-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım