Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz : Süper Güçleri Diz Çöktüren Camia Takiye Yapmaz !
Halkalı Zeynebiye Camiinde Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz güncel konulara değindi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
22-01-2016 17:05 - 1592 Okunma
Televizyon programında alimlerimize karşı çok tenkit görüyorum. Kuran diyor ki müminlere, müslümanlara karşı öyle celallenmeyin ama ne yazık ki, benim alimime öyle davranılıyor. Ona buna yalakalık yapan zelillerin mümine karşı bile celallenmesi Kuran'ın dediğine tam tersi davranıştır. Sen niye alimimi burada tenkit ediyorsun. Benim alimim İslami ahlakıyla davranıyorken karşısındaki bir cümlesini kurdurmuyor bile. Ne etsin şimdi ? Büyüçekmece'de inşaat halindeki bir camimize saldırı olmuştu. Olay sonrası gençlerimiz de o camimize gitmişti.Saldırıya öncülük eden mahallenin muhtarı siyasileri suçlayıp benide alet ettiler deyip suçunu itiraf ederken,programa katılan o alim muhtarla canlı yayına çıkıp oraya giden gençlerimize provakatör diyor.Cami daha yapılmamış ki deyip adeta oraya saldırmaya ön ayaklık eden muhtar beye de cürret veriyor.
 
Yıllardır diyoruz bölgede İsrail hilali oluşturuluyor !
 
 Bizim görüşümüz belli. Yıllar önce televizyonda dedim her platformda söyledim, bakın İsrail hilali oluşturuluyor.
Türkiye'yi İslam dünyasından, Türk dünyasından koparmaya yönelik bir meşru projedir bu. Şii hilal, Sünni eksen diye diye bakın yanlış yere yönelmeyin. Allah Müslümanların birliğini, diriliğini bozmasın. Bugün, direniş cephesi diyor ki; Müslümanlar birbiri ile savaşmasın barış halinde de içinde demokratik yollarla sorunlarını çözsünler. Seçimse seçim, sandıksa sandık, zorla emperyalizme kulluk edecek birisini onların başına geçirmeye kalkışmayın. Bırakın halk karar versin. Bunun yanlışı neresinde?
 
Yemen'de katliam yapan Suudi Arabistan mı kendisini savunuyor?
 
25 milyon Yemenli'nin su kaynakları bile vuruluyor. Çoluk çocuk kadın erkek binlerce kadın ve çocuk öldürülüyor. Pazar yerlerine saldırıyorlar. Hastaneleri bombalıyor, göz göre göre her yeri bombalıyorlar.Suudilerin bu saldırısına "savunma" diyor, yobazın birisi. Suudi kendisini savunuyormuş. Hangi Yemenli Suudi'ye saldırmıştı ki, Suudi kendisini savunuyor. Bırakın halk karar versin.
 
Ben acizane televizyonda da defalarca da söyledim, sayın Cumhurbaşkanımız ki o dönem Başbakan idi.Şahsına da Türkiye Cumhuriyeti İslam tarihinin yıldızı olabilir dedim. Suriye'de de çözüm var, Yemen'de de kansız çözüm var, Bahreyn'de de var, buna ön ayak olsunlar biz de naçizane bu konuda garanti verdik. Dedik ki, siz ön ayak olun bu çözümleri sizin adınıza Türkiye Cumhuriyeti adına mal olsun. Kardeş kanı akmasın
 
Müçtehidlerimiz defalarca fetva verdiler "Sünniler zarar görmesin, gerekirse göğsünüzü süper edin" diye.
 
Bakın göz göre,göre insanlar aldatılıyor. Suriye'de Hizbullah ile şebbiha Sünnileri öldürüyor diye yalanlar anlatılıyor.. Hizbullah değil Müslüman, sivil hedefleri bile vurmuyor. Eğer Suriye de Müslümanları mezhebinden dolayı öldürmüşse kahrolsun Hizbullah. Kahrolsun Esat, eğer bunu yapıyorlarsa ben onların karşısındayım. Ama gelin araştıralım iki tarafı beraber dinleyelim ona göre de kararınızı verin. Irak'ta müçtehitlerimiz defalarca fetva veriyor. Her gün fetva veriyor aman ha bir Sünni zarar görmesin diye. Göğsünüzü siper edin. Sünni'yi öldüren Şia'yı Allah kahretsin. Biz zalimin, katilin tarafında değiliz.
Bu İsrail bize mi dost olacak? Bizi bölmek istiyor Kürt devleti kurmak istiyor. Türkiye ile İran'ın arasını açmak istiyorlar.Bakın İran'da en üst düzeydeki görüşmelerimde açıkça söyledim. Türkiye ve İran'ın birbiriyle düşman olması ve Allah göstermesin çatışması,müslümanların ve İslamın sonu olur.Bu iki ülke el ele versin, bu bölgede ne müslüman bölünür ne de İslam kanı akar.
 
Basınımızda yapılan yalan haberler Emperyalizme ve Siyonizme hizmet ediyor

Son zamanlarda İsrail açık açık planını diyor; artık Amerika açık açık onlar bizim kara gücümüz deyip tekfirci Arap rejimlerine destek veriyor. Basınımızda bazı medya kuruluşları onları ört bas etmeye çalışıyor. diğer taraftan İran adına günde 900 adet yalan haber oluşturuluyor. Neye hizmet ettiğinizin farkında mısınız? Müslüman ülkeleri birbirine kırdırmak isteyenleri neden göstermiyorsunuz?Şii Sünni ihtilafı çıkaran, Kürt-Türk ihtilafı çıkaran, Arap- Acem ihtilafı çıkaran İslam coğrafyasını yıkan yağmalayan kimdir Allah aşkınıza?Bu yalan haberler ve tekfirciler Emperyalizm ve Siyonizme hizmet ediyor. bu anlaşılmaz birşey mi?
 
Dünyanın süper güçlerine kafa tutup, onların karşısında dik durup onlara diz çöktüren bir camia kime takiye edecek?
 
Düşman top yekün bizi hedef almıştır. Kurtuluş birliktedir Allah bunu diyor. Birliğiniz bozulursa devletiniz her şeyiniz gidecek ahirette de büyük azaba uğrayacaksınız Allah kardeşliğimizi bozmasın. Bu konuda yumuşak başlı olmamız korktuğumuzdan değil, dünyanın süper gücüne kafa tutup onun karşısında dik durup onu diz çöktüren bir camia kime takiye edecek. Allah Kuran'da mümine karşı mütevazi ol, merhametli ol diyor. Biz de ona amel ediyoruz. Sünni benim kardeşim, Hz. Ali(as) böyle demiş, Hz Muhammed (sav) böyle demiş, Ku'ran böyle demiş. Onun için böyle davranıyorum,birileri sakın korkusundan böyle davranıyorlar deyip küstahlaşmasın. Allah cümlemizi ıslah etsin, Allah birliğimizi bozmasın.
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
22-01-2016 17:05 - 1592 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
24-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım