Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: “Aptal Olmayan Ne Satılır Nede Emperyalizm ve Siyonizme Kukla Olur.” (Video)
Halkalı Zeynebiye Camii'nde 05 Ocak 2018 Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz güncel konulara değindi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-01-2018 14:21 - 1189 Okunma
Bismillahirrahmanirahim
 
Ne yazık ki, zaman beni haklı çıkardı.
 
Suriye, Lübnan ve Irak’ta yaşanan ve oynanan oyunların sonucu Türkiye’yi bölüp parçalamaya ve Türkiye’nin etrafında Şii hilali değil de İsrail hilali oluşturmaya çalışılmaktadır.
 
Çok şükür milletçe ve devletçe bunu zaman geçmeden bunun farkına varıldı. Şimdi İran’da da bir oyun oynandı ama ne yazık ki, birileri de neredeyse zil takıp oynayacaktı.
 
Bunu yapan ya Amerika, ya İsrail ya da Suudi petrol doları yiyen aptallardır.
 
Çünkü aptal olmayan ne satılır ne de emperyalizm ve Siyonizm’e kukla olur. İran parçalansa Türkiye parçalanmaz mı sizce? İmkânı yok…
 
Suriye’de hükümet düşerse Suriye paramparça olur. Bunun sonucunu anlamak zor değildir herhalde.  Bir daha toparlanmamak üzere. Zekâsı yoksa birilerinin Allah akıl versin diyelim. başka eğer kasıt yoksa satılmışlık yoksa.
 
Irak’ta olduğu gibi şimdi İslam dünyasında da Türkiye ve İran’ın başına şayet bir iş gelir ya da Allah etmesin bu iki ülke birbirine düşerse, İslam ve Müslümanların musibet günü olur. İslam’ın Köleliği başlamış demektir. Bunu idrak etmek gerçekten zor değil.
 
Ne oldu İran’da?
 
İran’da birileri bankaya para yatırmış ve banker iflas etmiş ya da iflasını bildirmiş. Bir ara Türkiye’de de moda olan banker durumu...
 
Halk sonra sokaklara dökülmüş ve derken birileri de başka sancıları buna alet etmiş. Ve zamanında partisi kazanmamış diye fırsattan istifade ettiler ve onlarda katıldı.
 
Mir Hüseyin’in Musevi’nin seçim dönemindeki karmaşanında yıl dönümü idi bu olaylar başlayışında. Birkaç yüz kişi genelde İran’ın Kum bölgesinde gece karanlıkta yaptılar. Bu olaylarda önde duranlar cılız bir sesle orada toplasanız birkaç yüz kişi bile katılmamıştı.
 
Alakasız şeyler yaşanıyor bana kalırsa. Kısacası Suudi’nin rahatsız olduğu şeyleri söylüyorlar. Daha doğrusu Suudi’nin rahatsız olduğu şeyleri lanetliyor Suudi’nin hoşuna gitsin diye.
 
Bu inanın çok marjinal idi, Bir kaç günden beridir milyonluk katılımın yapıldığı yürüyüşler ve mitingler vardı. Genelde Türk bölgelerinde.
 
Devlete destek, nizama destek mitingleri milyonların katıldığı yalan mı?
 
Korkulacak bir durum da yoktu. Ben bu işi birazda şu duruma yorumladım, Şaka durumuna Suudi’den bilinen ülkeye bir defasında dört milyar dolar geldi.
 
Bu fitneyi çıkarmadan önce ne kadar parça parça geldi? Amerika’dan ne gitmişti? Orası ayrı bir konu. 4 milyar Dolar ne demek oluyor? 16 milyar Tümen, Yaklaşık yüz atmış milyon İran Riyali demektir. 160 bin aileyi milyarder edecek para.
 
İran şimdi bu dövizden bir kar alması gerekti. Ve bence İran bir tuzak kurdu, ardından o sazanlar da düştüler. Ne tuzağı idi İran’da fitne çıkacak konusu. Tuzağı Suudi’de sazan balığı gibi daldı bu duruma.
 
Amerika da işte İran halkını destekliyor. Dolarlar geldi içeriye girdi. Ve sonrada onlar da söndü gitti. Saman alevi gibi… Bir durum bu Suudi dövizinden biz de yararlanalım…
 
İkinci durum ise, millet bazen düşmana karşı rahatlıyor. Millet uyandı artık, mesela kendini bilmez birsi İran’ın milli bayrağını yakıyor. Size soruyorum bu ne demek oluyor? Bir bayrak milletin namusudur sende bunu ne diye yakıyorsun. İnsanalar top yekûn ayağa kalktı ve devrim bitmemiş, millet uyanmamış bunu ortaya koydu.
 
Allah Emperyalizm ve Siyonizm’e ve onlara kulluk edenleri kahretsin. Vesselam…
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-01-2018 14:21 - 1189 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
28-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım