Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz, "mazlum olan Suriye devleti ve halkıdır"
Özgündüz'den çarpıcı açıklamalar
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-03-2013 19:50 - 1586 Okunma

NATO ve ABD’nin Ortadoğu politikalarına karşı Türkiye, İran, Irak, Lübnan ve Suriye’den birçok siyasi parti, inanç grubu ve aydın “Yeni NATO ve Özelleştirilmiş Savaş: Suriye Örneği, Uluslararası Sempozyumu”nda bir araya geldi. Ankara Sürmeli Otelde gerçekleşen Sempozyumda konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz çarpıcı mesajlar verdi.

Özgündüz, Allah nadan dostun ve şeytan düşmanın şerrinden İslam âlemini ve güzel ülkemi korusun duasıyla başladığı konuşmasında şunları söyledi:

Allah kuranda bize buyurmuş ki Müminlere karşı, müminlere rağmen Yahudi ve Nasranîlerle dost olmayın. Onlar sizi sevmezler. Siz onlara uymadıkça onlar size razı olmaz. Onların dinine ideolojisine hizmet etmedikçe onları kendinizden razı edemezsiniz.

Bizim milletçe ecdadımızdan devam edip gelen bir kültürümüz daha vardır, bir millet, bir aile, bir kabile birbiriyle kavgalı olsa bile, birbirlerini yâd ellerde kurda kuşa yem etmez. Gayreti, himmeti olan bir insan kendi ailesini kurda kuşa yem etmez. Kur’an bize bir şey daha buyuruyor: ‘Size fâsıklar bir haber getirdiğinde, onları yalancı haberlerine uyarak kardeşlerinize zarar vermeyin. Kardeşiniz olsun olmasın, başkalarına zarar vermeyin, yalan haberlerle sizi günahsız suçsuz insanların üzerlerine salıverirler.” Bu da Allah’ın ayetidir. Araştırın gerçekleri görün ona göre tavrınızı alın.

Kimse bana Arap baharıymış, özgürlükmüş demokrasiymiş sakın bundan bahsetmesin.  ABD’nin BOP projesi bölgede uygulaması ve bu projenin en büyük hattı Türkiye devleti ve Türkiye topraklarıdır.

Gelin anlamak için taşları kendi yerine oturtalım ve ülkem neye hizmet ona bakalım. Umarım ki yöneticileriz de anlar. Çünkü bilerek ülkeyi böyle bir felakete hiçbir Müslüman-Türk götürmeyecektir. Her şeye rağmen hala böyle düşünüyorum.

İsrail Hilali oluşuyor
 Şii hilal-Sünni eksen söylemi nereden icat edildi.  Bölgede yeni bir oluşum mu var? Lübnan’daki Şii, İran Şii olmadan, Sünnilerin imamı İranlıyken; imamı azam, Sünnilerin dininin, mezhebinin kıstasını oluşturan (Sihah-i Sitte)  kaynakların yazarı İranlıyken, Lübnan Şii’ydi. Lübnan’daki Şiiler ordaydı. Nüfus oranları bugünkünden fazlaydı. Islah fermanlarıyla ya Hıristiyanlığı kabul edecekti ya da öldürülecekti. Bir kısmı Hıristiyan oldu. Evladı peygamber “Ben Hıristiyan’ım” deyip canını kurtardı.  

Irak, yine İran Sünniyken Şii’ydi. Necef, Kerbela, Kûfe, Hille, Bağdat Şii’ydi. Yeni bir oluşum yok orda. İran’ı da biz Türkler Şiileştirdik. Safkan Türkler.  Devşirme kanı karışmamış safkan Türkler. Hepiniz ilim ehlisiniz biliyorsunuz. Erdebilli Türkler. Onlar daha dün Şiileştiler. Türkler Şiileştirmiştir.
Şiiliği esasen Emevi karakterle kendi karakterini bir türlü örtüştüremeyen Türk milletidir. Türk milleti Emevi İslam anlayışına karşı mücadele vermiştir. Emevi anlayışının devamını getiren Abbasi anlayışıyla da savaşmıştır. Ebu Müslimi Horasanî o inkılâbın Ehl-i Beyt adına Emevi iktidarını düşürme inkılâbının askeri önderliğini yapmıştır.  Türkler hep ehli Beyt ile olmuştur. Yesevi terbiyesiyle Emevilerin kirlettiği İslam’ı daha bir güzelleştirmiştir.
  Emevinin canavara dönüştürdüğü İslam’ı güzelleştirmiştir. Bu toprakları, o İslam’ın güler yüzü olan o anlayış Müslümanlaştırmıştır. Türk -İslam yurdu yapmıştır.

Vahhabilere karşı neden tepkisizsiniz?
Bu hilal demek ki bugünkü hadise değil, peki bu nereden çıktı? İsrail çıkardı! Bizim kafamızı bununla meşgul edecek, diğer taraftan İsrail hilalini oluşturacak. Bunlar Suudilerden korkmuyorlar. Kendi kurdukları teşkilattır. Osmanlıya karşı oluşturulan ve İslam birliğini yıkıp dağıtmak üzere kurulmuştur. Bunun aksini söyleyecek bir tarihçi çıksın desin ki “yok böyle olmadı!” İngilizler oluşturdu!!!

Arabistan topraklarında Sünnileri katlederek Medine’de,  Mescid-i Nebi’de toplayıp “Ecdadınıza rahmet okuyamazsınız, onlar müşriktiler, O dinden teberi edeceksiniz.  Asıl orijinal İslam budur,  Vehhabiliğe uyacaksınız” dediler.
Kendileri gibi düşünmeyen, “Şefaat Ya Resulullah” diyen müşriktir, katli vaciptir! Bütün İslami eserleri yıkıp yok ettiler. Peygambere vahiy gelen, Cebrail’in inip çıktığı Hatice-i Kûbra’nın evini yıktılar, yerine “Umuma açık bir kütüphane yaptılar, herkesin yararlanabileceği, peygamberin hayatını anlatan”  demeyi biraz buruk da olsa arzu ederdim ama tersine yıkıp yerine tuvalet yaptılar!  Mekke orda, Hz. Hatice’nin evi orda gidin bakın! Bunu İslam düşmanlığı dışında hangi anlayışla izah edebilirsiniz!

Ashabın, Uhud şehitlerinin, Hamza’nın mezarını yerle yeksan ettiler. Peygamber evladının, Eimme-i Hûda’nın, Fatime-i Zehra’nın mezarını yerle yeksan ettiler. Peygamber’in mezarını da yıkacaklardı ama şu sizin kâfir dediğiniz Atatürk’ün haberi oldu da o önledi. Bunun belgesini AK Parti’den milletvekili olan değerli Nevzat Yalçıntaş hocamız çıkardı.

Peygamberin mezarını öyle kurtardılar ve halen diyorlar ki “Bu kubbeyi yıkacağımız günün intizarıyla bekliyoruz!” Bu ne zaman olacak, bütün İslam dünyasını Vehhabileştirdikleri zaman, Muhammedsiz İslam yarattıkları zaman, o zaman artık Kur’anı da kaldıracaklar.  
Bu zihniyeti Afganistan’da kullanarak NATO’nun oraya girmesini sağladırlar. Selefi Vahhabiliğin varisi olan Pakistan’da Suudi finanslı beş bin medreselerde yetişen Taliban, ruhu şad olsun ümmetin birliği için gayret gösteren Burhanettin Rabbani’nin ve Ruslara karşı kahramanca savaşan Hikmetyar’ın başbakanlık yaptığı İslam hükümetini yıktılar ve yerine Vahhabi hükümeti kurdular. Bütün eserleri yıktılar, halkı yok ettiler, beş bin insanı diri diri tabutlara çaktılar, diplomatları koyun gibi boğazladılar!

Tekfirciliğe karşı neden sesiniz çıkmaz?
Şimdi Myanmar’da Müslümanlar katlediliyor ya, onların beş bin yıllık Buda heykelini topa bağlarsanız sonucu bu olur! Budistler öyle asi insanlar değillerdi. Pakistan da gördüğünüz gibi her gün katliamlar oluyor. Yüzlerce insan, çoluk çocuk kadın erkek öldürülüyor.
Bu din benim dinim midir?

Bu din sizin dininiz midir? Allah aşkına! Bunun adını da Sünnilik koyuyorlar siz de bundan teberri etmiyorsunuz,“Bu din bizim dinimiz değil, Vehhabi bizim mezheptaşımız değil! Olsa olsa İngiliz mezheptaşıdır!” demiyorsunuz! Çoluk-çocuğa, kadına, savaşmayana, saldırmayın, sizinle savaşan askerle savaşın diyor peygamber. Onların ibadethanesine, kiliselerine, papazlarına, üretim alanlarına saldırmayın demiyor mu?

Onlar sabah otobüs durağındaki işçilere, hastanelerin önünde tedavi bekleyen hastalara bomba atıyor! Şimdi yeni haber, 13-14 yaşında futbol maçı yapan çocuklara bombalı saldırı oldu. Hanefi kardeş, Şafii kardeş bu mudur sizin mezhep?
 Bu değil mi? Değilse haykırın!
“Bu katiller bizden değil, bunlar İngiliz ajanı! Bunlar İslam’dan intikam alıyor!” deyin bunları.
Neden demezsiniz?
Neden susarsınız?
 Bunu Şii’ler yapıyorsa ben onları lanetliyorum! Ben teberri ediyorum.!Onlar bizden değil!
 Sen neden teberi etmiyorsun!

Suriye savaşı Emperyalizmle karşıtlarının savaşıdır
2006’daki 33 günlük Hizbillah- İsrail savaşını biliyorsunuz da, İsrail rezil oldu kaçmak zorunda kaldı. Oysa girdiklerinde demişlerdi ki “Artık dünya eski dünya gibi olmayacak!” ABD dışişleri bakanı da demişti İsrail de. Evet, dünya geçmişteki gibi olmadı. Mağlup bir Siyonizm, mağlup bir emperyalizm ortaya çıktı. “Bunlar yenilmez değilmiş” diye Arap gençleri kendilerine geldi. Baktılar ki Hayad-ı Kerrar’ın yiğitleriyle baş edemiyorlar diğer yumuşak karnımıza geldiler. Suriye’ye girecekler. Suriye halkı oyuna gelmedi! Şii-Sünni, Alevi-Sünni kavgası oyununa gelmedi.

Hedefi Suriye’yi parçalamak. Aslında Lübnan’dan başlayacaktı ama onu Hizbullah önledi, Suriye’yi parçalayıp yeni devletçikler oluşturmak istiyorlar.  
Güneybatısında Yahudi İsrail, ortasında Müslüman İsrail, kuzeydoğusunda Ermenistan’la Hıristiyan İsrail, olmak üzere İsrail hilali oluşturup Türkiye’yi İç Anadolu’dan beri de batının şamar oğlanı durumuna getirecekler.
Size daha vahim bir şey daha diyeyim mi? Yunanlılar hep masa da kazandı ya bize karşı yine onu yapacaklar.  

İstanbul üzerinde Kerkük oyunu oynanıyor
 İstanbul aynı Kerkük’te oynanan oyun gibi dünyadaki en büyük Kürt şehridir. Biliniyor mu bu yoksa ben mi uyduruyorum? İstanbul’u Türk-Kürt-Rum beraber yönetecek! Şimdi verdik ya Heybeli Ada’yı da, oradaki vakıf mülklerini de verdik ya demokrasi adına! Bu demokrasi herkese var ama bu vatandaşların yarısına yok! Onlara demokrasi adına İstanbul’u yeniden peşkeş ediyoruz! Türk-Kürt-Rum beraber yöneteceğiz. Türk şimdi orada bayrağını çekemiyor. Ben adres adres demeye lüzum görmüyorum. Şahintepe’de Cem Evi niye taarruza uğradı dersiniz? Oraya Türk bayrağı asıldı diye! O gün artık orada Türk yaşayamayacak! Kaldı Rum’la Kürt.
Kürt düşmanı gibi algılamayın beni.

Bu kardeşim de şimdiki sözüm ona Türk kardeşlerim gibi kandırılmıştır. Hıristiyan kardeşleri arkasında olan Rumlar,   Arap’la sorunlu, Acem’le sorunlu, Türk’le sorunlu Kürt kardeşime de “Biz size güneydoğu da Kürdistan’ı kurdurduk, burası dede-baba bizim mülkümüzdür hadi siz yerinize!” diyecek. Bunların eliyle aldığı İstanbul’a Rumlar tek başına el koyacak. Buna da varsın birileri komplo teorisi desin!
Bakın şu an da İstanbul dâhil bütün ülke adım adım bu tehlikeye doğru gidiyor. Bütün bu oyunlar Suriye’den ziyade Türkiye’nin üzerinde oynanıyor. Suriye parçalansın, Irak’la birlikte bölgeye parçalanma ivmesi hızlandırılarak Türkiye parçalansın.

Türkiye asıl hedeftir!
 Çünkü Suudi Arabistan’dan korkmuyorlar onlar kendi uşakları! Krallardan korkmuyorlar onlara kendileri cetvelle çizdikleri toprakları vermişler!
İnanmıyorsanız Vehhabilik tarihini, gözden geçirin! Nasıl oluşturdular? Kime hizmet etmek üzere? Kime karşı? Osmanlıya Karşı!
Şimdi Osmanlı’nın varisi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin hükümeti hangi akla hizmet bu Suud’la kol kola. Onunla beraber Suriye’ye demokrasi götürecek! Katar’la beraber Suriye’ye demokrasi götürecek! Siz zalime karşı olun diyorsunuz. Zalimin yanında olana lanet olsun!

Mazlum olan devletiyle-halkıyla Suyiyedir

Bütün dünya canavarca yüklenmiş onların üzerine, buradan da birileri Ermeni Türk katliamı yaparken, Ermeni’ye hava koridoru açanlar, yüz binlerce Ermeni’yi İstanbul’da besleyenler, onlara hoş görünmek için Azerbaycan bayraklarını Bursa’da çöpe atanlar, Kıbrıs’ta Türk soykırımı yapan Rumlara hoş görünmek için limanları açanlar, kucaklarını açanlar!
Suriye benim toprağıma soydaşıma bir şey yapmamışken oraya karşı neden böyle aslan kabadayılar kesilmişiz ben bunu anlayamıyorum? Rum’a, Ermeni’ye karşı kuzu kuzucuk Müslüman’a karşı aslanlar kesiliriz!
 Dediklerinizin doğru olduğuna inanıyorsanız Suriye ile ilgili doğru haberlere neden basını kapatıyorsunuz? Yalan mıdır? Yalan haberleri versinler!
Firavun zamanında bile şu mantık vardı; Musa’yı öldürmek istediklerinde birileri çıkıp diyordu ki “Neden öldürüyorsun? Öldürürsen bu kahraman olacak, şehit olacak. Bırak yalanı ortaya çıksın!”
Bırakın fikrinizin alternatifi Suriye konusunda ortaya çıksın yalancı oldukları belli olsun öyleyse.
 Niye yasaklıyorsunuz?
 Niye kapatıyorsunuz ekranları?
 Niye tehdit ediyorsunuz Suriye hakkında farklı konuşanları?
Eğer siz dediğinizin doğru olduğuna inanıyorsanız bırakın yalancılar konuşsun, kimseyi inandıramaz ki…  Nitekim görüyorsunuz birileri Suriye konusunda bunca yalan habere ve basın kirliliğine rağmen Türk milletini inandıramıyorsunuz!

Bizim görevimiz İsrail’i rahatlatmak mıdır?
Biz Suriye’nin birliği-diriliğinden yanayız. Suriye ile ilgili ne yapılmak istendiğini Fransa Dış İşleri Bakanı Washginton’da dedi:  Suriye’de “İsrail dostu! O bu tabiri kullandı ama aslında İsrail uşağı bir yönetim olmadığı sürece orada kan akacak!” Akan kan Müslüman kanıdır ya akadursun! İsrail yandaşı bir devlet olana kadar orada savaş sürecek! Fransa bunu diyor, Amerika bunu diyor. Onları ben haksız bulmuyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve hükümeti, Fatih’in çocuğu sana ne oluyor? Senin görevin İsrail’i rahatlatmak mıdır?
İnanıp inanmamakta özgürsünüz. Uçaklarımızı kim düşürdü? Sizin raporlarınıza göre düşen uçaklarımızda barut izi, füze izi, uçaksavar izi yok! Bu uçak niye düştü öyleyse?

Suriye’de uçaklarımızı İsrail düşürdü
Ben size söyleyeyim. Atıyorum ister tut ister tutma. Bizim bu uçaklarımızın beyinleriyle kim oynuyor, kim modernize ediyor? İsrail değil mi? Bu gizli bir şey değil. İsrail düşürdü! Beyni onun elinde! Madem mermi izi yok bu uçak niye düştü o zaman!
Sadece İranlıların değil, bizim İlim adamlarımızı kim öldürdü? Aslanlar, yiğitler, kabadayılar! Kim öldürdü benim ilim adamlarımı? Kimisinin adına intihar dediler, kimisinin adına uçak düştü dediler. Kim öldürdü?!İsrail’den neden kan almıyorsun!

Benim uluslararası sularda hiçbir hukuka uymadan –ki Amerika da bunu kabul etti, ama bizden birileri yok orası İsrail’in hakkı, onların egemenliğinde dedi. Ne zaman verilmişse!-benim dokuz tane silahsız yiğidimin kafasına kurşun sıkarken bu kabadayılığı neden göremiyorum?
İsrail’den neden kan almıyorsun! Suriye’den kimin kanını alıyorsun?

 Suriye bu ülkeye savaş açmışsa bir takım benim milliyetçi kardeşlerimin de dediği gibi beraber gidelim, ben orada en öndeki asker olmaya adayım! Suriye’ye karşı savaşacağım! Suriye, İran, hatta Azerbaycan kökenli birisi olarak Azerbaycan dahi benim ülkeme savaş açarsa ben bu toprağın ilk şehidi olmak isterim! Suriye bana savaş mı açmış?
 Benim Suriye ile ne davam var?
 Birisi bana bunu izah etsin bakayım?
Biz şu anda İsrail’e hizmet ediyoruz. Orada İsrail yandaşı bir devlet oluşturarak, İsrail Hilali bir oluştuma hizmet ediyoruz.
 Uyarıyorum. Yapmayın, etmeyin! Müslümansınız! Anadolu çocuğusunuz! Delikanlısınız!
 Fatih’in torunusunuz!
Yapmayın.
Bizi tarih karşısında yüzü kara çıkarmayın.
Milletçe bizi utandırıyorsunuz.
 Allah düşmanları nadan dost ve şeytan düşmanın şerrinden korusun diyorum…

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-03-2013 19:50 - 1586 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım