Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz Bahreynli lidere yapılan saldırıyı lanetledi
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
25-05-2013 14:23 - 941 Okunma

İstanbul- Zeynebiye Camii'nde kılınan Cuma namazında konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Bahreyn direnişinin en önemli liderlerinden Ayetullah Ş. İsa Kasım’ın evine yapılan saldırıyı kınadı.

Özgündüz, Şeyh Kasım ve EHDAV Başkanı Ali Yeral’ın evlerine yapılan saldırıların aynı merkezden planlandığını ve aynı amaca hizmet ettiğini belirtti.

“EHDAV Başkanı, Arap Alevileri'nin büyük çoğunluğunun sevgisini kazanan Ali Yeral’ın evine bir saldırı yapıldı ve hala saldırganlar bulunmadı.
  Reyhanlı'da henüz dumanlar tütüyorken terör saldırısını yapanların kimler olduğu hemen belli oldu ve yakalandılar. Saldırıyı yapanların hemen bulunduğuna dikkat çeken Özündüz, Madem kimin yaptığını hemencecik tesbit ettiniz, demek ki bunun yapılacağını biliyordunuz, neden bombaları patlamasına izin verdiniz? diye sordu.

Bahreyn’de Ayetullah Ş. İsa Kasım’ın evine yapılan saldırıyı kınayan Selahattin Özgündüz şunları söyledi: “Aynı cephenin insanları oldukları için, Bahreyn'deki Lider Ayetullah Şeyh İsa Kasım'a da aynı şeyi yaptılar. Özellikle kendisi evde yokken giriyorlar, güya terörist olduğu için, o da evde olsa öldürmek zorunda kalacaklar, evde olmadığını bildikleri bir zamanda evine girdiler. Girdiler evine, yıktılar, döktüler, dağıttılar ama kendisi evde yoktu, evde olsaydı güya paramparça edeceklermiş!

Bu liderleri korkutarak halkın da içine korku salmak, haklı sözlerinden vazgeçirmeye çalışmak, seslerini kısmak ve susturmaya çalışmak için bunlar yapılıyor.  Öldürseler, nasıl bir infial yaratacaklarını biliyorlar, herkesin bir bomba olacağını biliyorlar, çünkü Şia, ulemasına bağlıdır.
Ancak orada da nedendir bilinmez kimse yakalanmadı. Demek ki ittifak içerisinde aynı eller organize ediyor

Biz Ali Yeral ve Ayetullah Şeyh İsa Kasım'ın evine yapılan bu küstahlığı lanetliyor ve kınıyoruz. Allah, arkasındaki  ve maşa olarak kullanılan eli kırsın." Diye konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
25-05-2013 14:23 - 941 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
29-03-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım