Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz'den Mısır'daki Selefi vahşetine sert tepki
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
28-06-2013 15:49 - 2988 Okunma

İSTANBUL-  Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Mısır’da Tekfirci Selefilerca Kahire yakınlarındaki Ceyze şehrinde bir köyde aralarında Şii din âlimi Ş. Hasan Şehate’nin de aralarında bulunduğu 4 Şii Müslüman’ın hunharca katledilmesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Özgündüz Mısır Devlet Başkanı Muhammed Mursin’nin tekfirci Selefilerin bulunduğu bir toplantıda, onlara hoş görünme uğruna yaptığı Şii’lere yönelik açıklamaların hemen ardından bu vahşetin işlendiğine dikkat çekerek, cinayetin polislerin gözleri önünde yaşanmasının da akla ziyan bir durum olduğunu, özellikle Peygamber evladı seyitlere karşı bu cinayetlerin işlenmesi de ayrı bir elem verici olduğunu söyledi.

 İngiliz dini Vehbiliye ve onların işledikleri cinayetlere karşı, Ehli Sünnet ulemasının sessiz kalmasını da eleştiren Selahattin Özgündüz, Mısır’daki tüm kesimlerin bu cinayete tepki göstererek kınaması yüreklere su serpen bir gelişme olmuştur. Ancak ülkemizden ses çıkmaması bizleri derinden yaralamıştır. Bu necip milletin üstüne nasıl bir karabulut gerildi, nasıl bir ölü toprağı serpildi ki işlenen vahşetlere karşı sessiz kalınmakta bir kınama dahi yapılmamaktadır. Kınamanın aksine, Orta doğuyu kasıp kavuran bu tekfirci Selefi-El- Kaide vahşetleri desteklenir hale gelmiştir.

Sanal dünyada insanın izlemeye dayanamadığı cinayetleri gördükleri halde, ülkemizdeki aydınlar, akademisyenler, yazarlar, İslami kesimler neden ses çıkarmazlar? Anlamak mümkün değil.  Ne yazık ki bu çevreler, ABD-İsrail, İngiliz ve Fransızın gözüne girmek için, onların hoşnutluğunu ve rızalığını kazanmak için bir yarışın içine girmiş gözleri bu vahşetleri görmez, kulakları duymaz olmuştur. Biz bir Müslüman’ı öldüren her kim olursa olsun bir Şii’yi daha başından lanetliyoruz. Böyle birine Allah gazabını göndersin, elleri kurusun diyoruz. Ya siz?! Gayr-i Müslimlerin bile dile gelip tepki gösterdiği bu vahşetler karşısında dik duruş sergileyecek bir yiğit, bir delikanlı, bir Kasımpaşalı çıkmayacak mı? diye sordu.

Özgündüz, Şiiliğin yeni ortaya çıkan bir konu olmadığını tekrarlayarak ben her platformda söyledim, canlı yayınlarda söyledim, bizim Kuran ve sahih sünnete aykırı neyimiz varsa atmaya hazırız. Hodri meydan. Sen de atacak mısın? Bu vahşetlere sessiz kalmayın, bölgeyi kana bulayan bu kiralık terör örgütlerine,  bu İngiliz, İsrail ve ABD uşakları katillere karşı ses çıkarmamakta direnirseniz yarım bu milletin başına bela olacaklardır.

Çanakkale’de Mehmetlerin kanları üzerine kurulan bu ülkede onları barındırmayın. Yarın bunun hesabını kim verecek? Allah indinde bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Peygamber evlatlarını kesen, çocukları öldüren, kadınlara tecavüz eden bu barbarlara omuz vermekten utanmalısınız.Şefaat ya Resullallah diyenler kıyamette o peygamberin yüzüne nasıl bakacaklar? sözleriyle tepki gösterdi.  
 

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
28-06-2013 15:49 - 2988 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
23-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım