Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Türk Yiyecek ve İçeceklerine Büyük İlgi
Uluslararası fuara birçok ülke katılıyor
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-09-2012 09:08 - 1517 Okunma

 Her yıl 17-20 Eylül tarihlerinde Moskova Expo Center’da gerçekleştirilen Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarı World Food Moscow 2012 sona erdi. Bu fuar hep türden gıda pazarını içinde bulunduruyor ve Rusya pazarına yeni ürünlerin çıkarılması için ünlü bir platform niteliği taşıyor. Fuara bu yıl 70 ülkeden 1560 şirket katıldı. Rusyalı şirketlerin yanında büyük bir kapasiteyle Çin, Türkiye, İtalya, Almanya, Tayland ve Arjantin gibi ülkeler de fuara katıldı. World Food Moscow Fuarı’nı bu yıl uzmanlar, distribütörler, toptan ve perakende satış yapan şirketlerin temsilcilerinden 30 000 kişi ziyaret etti.

 
Ayrıca meyve, tarım ürünleri, yağ, tahıl, bakliyat, şekerleme, çikolata ve kuru meyve üretimi yapan 27 Türk şirketi fuarda ürünlerini sergilediler.
WorldFood Moscow Fuarı’nın direktörü Tatyana Yastrebova Rusya’nın Sesi Radyosu’na yaptığı açıklamada, ‘’ World Food Moscow Fuarı, yeni ürünler, yerli ve yabancı üreticilerin teknolojileri ve ayrıca Rusya pazarına yeni çıkan yabancı şirketler için bir başlangıç noktası olarak gıda pazarının gelişmesine her yıl önemli bir katkı sağlıyor. Ayrıca fuar katılımcılara yeni iş ortakları ve yeni müşteriler bulmalarını sağlıyor’’ dedi.
 
Türkiye İhracatçılar Birliği Temsilcisi Ayşe Ekinci, ‘’ Böyle fuarlara Türk firmaları için gelmek çok faydalı olduğunu düşündüğümüz için 4 yıldır bu fuara onları getiriyoruz. Bu fuarda dediğim gibi şekerleme bölümüne daha ilgi var bir de genel gıda bölümüne yani kuru gıdalar, kuru kayısı, kuru incir. Özellikle Rusya Türk firmaları için hedef pazarı olduğu için bu tercih ettiğimiz ülkelerden biridir. Hepsi çok memnun umarım gelecek yılda da bu fuara tekrar katılacağız’’ dedi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
24-09-2012 09:08 - 1517 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
25-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım