Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Ürdünlü Bakan Siyonist İsrail'i Soykırım Yapmakla Suçladı
Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, siyonist rejimin Filistin köyü Han el'Ahmer'i tahrip etmesini soykırım olarak niteledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-06-2018 12:37 - 496 Okunma
Ürdünlü bakan, dün twitter hesabından yaptığı açıklamada, terör rejimi İsrail'in işgal altındaki Kudüs'ün doğusunda yer alan sözkonusu köyü yıkması ve köylüleri de başka yere sürmesini, açık bir şekilde soykırım nitelerken, uluslararası toplumdan bu duruma karşı sessiz kalmamasını istedi.
 
Ürdün dışişleri bakanı, ayrıca terör rejiminin bu son girişiminin ahlakdışı ve kanunsuz olduğunu belirterek bunun muhtemel bir barışı da olumsuz yönde etkileyeceğini bildirdi.
 
Filistin özerk yönetim başkanı Mahmud Abbas ise ırkçı rejim İsrail güçlerinin Han el'Ahmed köyünü tahrip etmelerini kınadı.
 
(Bu arada Yüzyılın Anlaşması konusunda uyarıda bulunan Mescidi Aksa hatibi Şeyh İkrime Sabri, bunun Amerika kılıflı bir Siyonist İsrail projesi olduğunu söyledi.
 
Şeyh Sabri 1 Haziran Cuma günü verdiği Cuma hutbesinde “Bazı Arap ve İslam ülkeleri, bize vesayeti dayatan ve Amerika kılıflı Siyonist projesi olan Yüzyılın Antlaşması gibi projeleri kabul ettirmeye çalışan büyük devletlerin arkasından koşuyorlar. Dünyadaki bir milyar sekiz yüz bin Müslümanın uykudan uyanmasını, Allah’ın kitabı ve Resulünün sünnetiyle hükmetmesini istiyoruz. İşte o zaman Müslümanlar birlik olacak, onur, izzet, kuvvet ve bağımsızlıklarını elde edeceklerdir” dedi.
 
Mescidi Aksa’yı dolduran 250 bin Müslüman’a seslenen Sabri Mescidi Aksa’nın Yahudi yerleşimcilerin saldırı ve baskınlarına maruz kaldığını belirterek, karşı karşıya olduğu tehlikelere dikkat çekti.
 
Mescidi Aksa’nın alemlerin Rabbi olan Allah’ın kararıyla Müslümanların sahip olduğu akidenin bir parçası olduğuna dikkat çeken Şeyh Sabri, başka hiç kimsenin burada bir hakkın olmadığını ve yapılan baskınların onu Yahudileştiremeyeceğini kaydetti.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-06-2018 12:37 - 496 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
24-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım