01-10-2013 tarihinde eklendi
Özgündüz: "Biz gerçekçi bir demokrasi istiyoruz"
Demokrasi Paketini değerlendirdi

 Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan ve toplumun merakla beklediği 'Demokratikleşme Paketini' değerlendiren Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz:"Biz; özgürlük, eşitlik ve adaleti tesis ve garanti edecek, vatandaşın verdiği oyları çöpe değil meclise taşıyacak, göstermelik değil, gerçekçi bir demokrasi istiyoruz. "Krallık veya tek parti sistemi olsaydı bundan başka ne olurdu?" dedi.

Özgündüz değerlendirmesinde şunları söyledi: “Bu sistemle oyların ya çöpe ya da parti başkanlarının direttiği adaylara gidecek, "Anlaşılan o ki, parti liderlerinin saltanatı, eskisinden daha baskın bir şekilde devam edecek.   

"Açıklanan pakette, demokratik taleplere cevap yerine, teröre başvurmayanların taleplerinin göz ardı edildiğini ve yok sayıldığını, terörü ise rüşvetle durdurma çabası (korkaklığı) gördüğünü söyledi.

Başörtüsü konusunun seçim öncesi yine malzeme yapılmasının doğru olmadığını da vurgulayan Özgündüz, "Görülen o ki başörtüsü, hala birilerinin makam sevdasına alet ve koltuğuna payende olmaya devam etmektedir. Yazık!" dedi.

http://www.caferider.com.tr/ozgunduz---biz-gercekci-bir-demokrasi-istiyoruz-_h10312.html