03-10-2013 tarihinde eklendi
Irak'ta yeni saldırılar


Musul'a bağlı Telafer ilçesinin Hasan Köy bölgesinde güvenlik kontrol noktasına yönelik intihar saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucu güvenlik güçlerinden 2 kişi şehit olurken aralarında sivilerin de olduğu 12 kişi de yaralandı.

Musul'da meydana gelen silahlı saldırı sonucu Bağımsız Seçim Yüksek Komiserliğinden bir memur ile bir polis yaşamını yitirdi. Saldırı sonucu 1 sivilde yaralandı.Musul'un El Cade köyü muhtarı ile oğlu, evlerine yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonucu öldürldü.Musul'un El Cezayir bölgesinde bir intihar eylemcisi güvenlik güçleri tarafından öldürüldü.

Bağdat'ın El Nahravan ilçesinde bir hal pazarında meydana gelen bombalı saldırı sonucu 3 kişi şehit oldu 9 kişi de yaralandı.Salahattin iline bağlı Beyci ilçesinde silahlı gruplarla çıkan çatışma sonucu düşürülen bir helikopterden 4 kişi hayatını kaybetti.

Kerkük facia son anda önlendi

Kerkük'ün Domiz bölgesine bırakılan bomba yüklü araç ve yol kenarına yerleştirilen bir bomba, bomba imha uzmanları tarafından imha edildi.

Çifte bombalı saldırı şans eseri güvenlik güçleri tarafından fark edilerek olası bir facianın önüne geçildi.

Bomba imha uzmanı, bomba yüklü aracı etkisiz hale getirdikten sonra aynı yerde bir bombanın daha olduğu fark edildi. Bomba imha uzmanı daha sonra fark edilen bombayı da etkisiz hale getirdi.

http://www.caferider.com.tr/irak-ta-yeni-saldirilar_h10331.html