07-10-2013 tarihinde eklendi
CAFERİDER'den Aşura birifingi
Kılıç: Dünyanın en nitelikli AŞURA programına hazırız

 Evrensel Aşura Matem Merasimi hazırlıkları sürüyor. 5 Ekim Cumartesi günü  Zeynebiye Camii'de akşam namazının ardından düzenlenen genişletilmiş kurumlar toplantısında son hazırlıklar masaya yatırıldı. 

Türkiye Caferileri Lideri ve Caferider Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz'ün de hazır bulunduğu toplantıda Caferider tarafından Aşura birifingi verildi.



Toplantıda konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, gündemdeki konulara ilişkin görüşlerini değerlendirdi. Özgündüz, İmam Hüsiyen meclisinin ihtişamının önemine vurgu yaparak her kesin her alanda  üzerine düşen gayreti göstermisi istedi. 

Caferider Başkanı Av. Sinan Kılıç bu yıl yapılacak olan Aşura'nın her yıldan daha görkemli olması için görev ve sorumluluk üstlenenlerin daha çok çaba göstermesini arzu ettiklerini, dernek olarak hazırlık çalışmalarının son aşamaya geldiğini, davetlerin yapıldığını ve dünyanın en nitelikli AŞURA programına hazır olduklarını söyledi.

Katılımcıların gündeme yönelik eleştiri, görüş ve önerilerin de değerlendirildiği Kurumlar Toplantısı dualarla son buldu.

 

http://www.caferider.com.tr/caferider-den-asura-birifingi_h10361.html