02-11-2013 tarihinde eklendi
Bölücü raporu sahiplenenlere Özgündüz'den tepki
Bu millete bidat ve hurafeyi kim öğretiyor?

  İSTANBUL- Halkalı Zeynebiye Camii'nde cuma hutbesinde konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, skandal ropora tepki gösterenlere karşı bölücü raporu sahiplenen Iğdır Din Görevlileri Derneği'nin açıklamalarına tepki gösterdi.

Özgündüz: Iğdır'daki skandal, skandal üstüne skandal olmaya başladı. Yine aynı kapıdan yağ yiyenler, o haram sofranın başından "Onları siz mi getirdiniz, siz gönderesiniz" hezeyanlarıyla yeni bir skandal yarattılar.

Neden haram sofra diyorum, çünkü benim hakkımdan maaş yiyenlerdir onlar. Siz, oradaki devlet yetkililerini bir kesimin üzerine kışkırtacaksınız, onlar da bir tarafa. Sonra da diyeceksiniz, biz arkanızdayız. O zaman, o devlet görevlisi, bir kesimin olur, yalaka kesimin görevlisi olur. Iğdır halkının valisi, Iğdır halkının müftüsü olmaktan çıkar.

Aklınızı başınıza devşirin, haram lokmalar size haram sözler konuşturur. Fitne çıkaran sizsiniz. Bi'dat ve hurafe uyduran da sizsiniz.
Ben burada, dediğinin arkasında ve sorumluluğunu bilen biri olarak, dedim, tekrar ediyorum. Bu necip millete siz, 1400 senedir hep yalan söylediniz. Gerçekleri sakladınız, onları Al-i Muhammed'den uzaklaştırdınız. Onları nurdan uzak salıp, zulmete yönelttiniz.

Bu millete hurafeleri öğretene lanet olsun. Aklınızı, başınıza devşirin, fitne çıkaran da sizsiniz, hurafe erbabı da sizsiniz. Biz değiliz!
Buyrun, Ehli Sünnet kaynaklarından, -Şia kitaplarından değil- kimin dediği haksa ona uyalım. Bütün hurafeleri atalım. Uyduruk faziletleri, menkıbeleri, ne varsa atalım. Ben buradayım, istediğiniz platformda tartışalım.

 

http://www.caferider.com.tr/bolucu-raporu-sahiplenenlere-ozgunduz-den-tepki_h10560.html