12-12-2013 tarihinde eklendi
İnsan Hakları Bakanlığı ve Komiserliği iptal edilsin
Eski Türkmen vekilden sert çıkış

 Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle El Ahrar Kitlesi üyesi Fevzi Ekrem Terzioğlu bir bildiri yayınladı.

Terzioğlu Tuzhurmatu ilçesinde yaşanan olaylardan dolayı İnsan Hakları Bakanlığı ile İnsan Hakları Yüksek Komiserliği'nin iptal edilmesini istedi.

El Ahrar Kitlesi'nin Türkmen üyesi Fevzi Ekrem Terzioğlu yazılı bir açıklama yaparak Dünya İnsan Hakları Gününe işaret etti.Terzioğlu bildirisinde Tuzhurmatu ilçesinde Türkmenlere yönelik yapılan saldırı ve yok etme girişimleri karşısındaki görmezden gelme tavırlarından dolayı İnsan Hakları Bakanlığı ile İnsan Hakları Yüksek Komiserliği'nin lağverilmesine çağırdı.

Terzioğlu Tuzhurmatu ilçesinde Türkmenlere karşı insan hakları ilhalleri işlenmeye devam ettiğini belirterek İnsan Hakları Bakanlığı ile İnsan Hakları Yüksek Komiserliği'nin sesiz kaldığına işaret etti.

Adı geçen bakanlık ile komiserliğinden devletten maddi destek alarak karşılığında insan hakları konularında gerekeni yerine getirmediğini bildiren El Ahrar Kitlesi Türkmen üyesi Fevzi Ekrem Terzioğlu, yıllardır Tuzhurmatu ilçesinde yaşanan olayları ele almdıklarını ve bölgeye ziyaretlerinin yapılmadığını söyledi.

http://www.caferider.com.tr/insan-haklari-bakanligi-ve-komiserligi-iptal-edilsin_h10785.html