25-12-2013 tarihinde eklendi
Gelsenkirchen'de 7. Erbain Konferansı
Konferansa önemli isimler katılıyor

 İmam Ali Camii İslam Merkezi tarafından organize edilen Uluslararası Erbain Konferansı dünyanın çeşitli bölgelerinden önemli simaları Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde buluşturacak.

29 Aralık Pazar günü gerçekleşecek konferansa Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Ayetullah Müctehid Şebesteri, Hüccetül İslam Şeyh Mucahidi, Hüccetül İslam Şeyyid Gazi Asker, Hollanda Şii Meclisi Başkanı ve Rotterdam Hicret Camii İmamı H. Ş. İsrafil Demirtekin, Hüccetül İslam Şeyh İmanipour, Hüccetül İslam Şeyh Muhammed Salar, Hüccetül İslam Şeyh Hüseyin Akay, Hüccetül İslam Şeyh Cafer Bayar, Berlin İmam Cafer-i Sadık Camii Dernek Başkanı ve MÜSİAD ikinci başkanı H. Hasan Babur ve yurt dışından gelen Mersiyehan Meddahı Şehruz Hebibi de katılacaktır.
 
Avrupa'nın çeşitli şehirlerinden İmam Hüseyin aşıkları 7. Erbain Konferansı çatısı altında biraraya geliyor. Gelsenkirchen Vizyon Salonu'nda düzenlenecek konferansa ilişkin açıklamalarda bulunan İAC Imam Ali Camii İslam Merkezi İmami Hüccetül İslam Muhammed Mucahidi, Avrupa'da "Ya Hüseyin" nidasını duyurmak ve tebliğ etmenin her Müslümanın görevi olduğunu vurgulayarak yedi yıldır bu amaçla Erbain Konferanslarının düzenlediğini ve Avrupa'daki tüm Ehlibeyt dostlarını ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

http://www.imamalicamii.com

http://www.caferider.com.tr/gelsenkirchen-de-7--erbain-konferansi_h10848.html