10-01-2014 tarihinde eklendi
Esma Esed Şehit Çocukları Okulunu Ziyaret Etti
Okul ve çocuklar hakkında bilgi aldı

 ŞAM – Suriye Cumhurbaşkanının eşi Esma el Esed 9 Ocak Perşembe günü Şam’da Şehit Çocukları İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, birinci dönem sınavları vermekte olan şehit çocuklarına sürpriz yaptı.



Öğrenci sınıflarını dolaşan Esma Hanım yıllardan beri öğrenimleriyle birlikte sosyal ve insani açıdan riayet ettiği şehit çocuklarının durumları hakkında yakından bilgi aldı. Esma Hanım; vatan uğruna kanını ve canını verenlere vatanın da bu iyiliğini unutmaması gereğini ifade etti.

Vatanın bilim ile yapılandırılmasının yanı sıra ve marifetle kalkındırıldığının altını çizen Esma Esed; Şehit Çocukları Okullarının Genel Denetmeni Şehire Falluh’tan okullardaki eğitim durumu, karşılaşılan sorunlar ve sınavların seyri hakkında bilgi aldı.



Esma Hanım okullarda öğrenim gören şehit çocuklarının durumları hakkında bilgi alırken, onlara üstün başarılar temennilerinde bulundu.

Ziyaret sırasında Falluh; her daim şehit çocuklarına gösterdiği büyük ilgiden dolayı Esma Hanıma şükranlarını ifade ederken okullarda sınav seyrinin selameti amacıyla alınan icraatlar hakkında bilgi aktardı.

http://www.caferider.com.tr/esma-esed-sehit-cocuklari-okulunu-ziyaret-etti_h10947.html