10-03-2014 tarihinde eklendi
4.Hayat Pınarı Bilgi Yarışması Heyecanı


 Hayat Pınarı adıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye geneli ödüllü bilgi yarışması sona erdi.



Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye çapında aynı gün ve saatte yapılan ve İstanbul, Iğdır, Aralık, Tuzluca, Gaziler, Kars, Hatay, İzmir, Manisa, Turgutlu, Bursa, Malatya,  Çorum, Çorlu, Ankara, Kayseri ve Diyarbakır'da düzenlenen yarışmaya bayan ve erkek olmak üzere katılımcıların ilgisi yoğun oldu.

Hayat Pınarı Bilgi Yarışması, Yenibosna, Güneşli, Güngören ve Zeytinburnu olmak üzere çevre semtlerin bir araya gelmesiyle Zeynebiye Camii'nde gerçekleşti.
 
Caferi Alimlerden Ş. Ehed Talan'ın Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, CABİR Genel Sekreteri H.Ş. Musa Ayaztekin sınava dair kısa açıklama yaptı ve büyük ilgi gören yarışmaya tüm şehirlerde saat 10:00'da start verildi.

Okunan kitapla ilgili soruları içeren birer soru kitapçığı ve cevap kodlamaları için soru broşürünün dağıtılmasıyla adaylar büyük bir azim ve konsantre ile sınava yoğunlaştılar.

Ayaztekin, katılımcılara sonuçları için başarılar dileyerek broşürleri topladı.

Katılımcılar heyecanla geçen sınavın sonucunu beklemeye başladılar.

Tüm bölgelerden cevap kağıtları CABİR' e ulaştıktan sonra, cevap anahtarı sitemiz üzerinden yayınlacaktır ve toplanan cevap kağıtları değerlendirildikten sonra dereceye girenler açıklanacaktır.

http://www.caferider.com.tr/4-hayat-pinari-bilgi-yarismasi-heyecani_h11276.html