10-03-2014 tarihinde eklendi
H. Ş. Sefer Coşkun'un muhterem eşleri hakka yürüdü


İnnalillah ve İnna  ileyhi raciun

Berlin İmam Cafer-i Sadık Camii banisi ve emekli imamı değerli ilim adamı H. Ş. Sefer Coşkun’un değerli eşleri H. Pakizer Coşkun hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumenin cenazesi Zeynebiye’de kılınan öğlen namazının ardından toprağa verildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, muhterem eşleri değerli ilim adamı H.Ş. Sefer Coşkun’a ve şahsında yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Ruhu şad, mekanı cennet olsun..

  
 Berlin İmam Cafer-i Sadık Camii Emekli İmamı ve değerli ilim adamı H. Ş. Sefer Coşkun'un eşi hakka yürümesi sebebiyle çeşitli kurum ve kuruluşlar taziye mesajları yayınladılar.
 
Merhumenin cenazesi 11 Mart Salı İstanbul Halkalı Zeynebiye’de öğlen namazının ardından kılınacak olan cenaze namazından sonra Kayabaşı mezarlığında toprağa verilecektir.
 
Vefat sebebiyle çeşitli kurum ve kuruluşlar taziye mesajları yayınladılar:
 
"...İnnalillah ve İnna  ileyhi raciun"
 
Berlin İmam Cafer-i Sadık Camii Kurucusu ve Avrupa’nın birçok camii ve derneklerin kurulmasından önemli payı olan Sayın Hüccetu'l-İslam vel-Müslimin H. Şeyh Sefer Coşkun’un değerli eşleri H. Pakizer Coşkun’un vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Merhumeye Allah’tan rahmet, saygıdeğer eşi üstat H. Şeyh Sefer Coşkun’a, evlatlarına ve yakınlarına,
tüm samimiyetimizle başsağlığı diler yüce Allah’tan sabırlar temenni ediyoruz.
 
Ruhu şad, mekânı cennet olsun.
 
11 Mart 2014
 
Berlin İmam Cafer Sadık Camii Cemaati
 
 
-------------------------------------------
 
 
"...İnnalillah ve İnna  ileyhi raciun"
 
Halkımızın iftihar medarı ve Avrupa Ehli Beyt Âlimleri Birliği onursal başkanı Saygıdeğer Üstadımız Hüccetu'l-İslam vel-Müslimin H. Şeyh Sefer Coşkun’un değerli eşleri H. Pakizer Coşkun’un vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Avrupa Ehli Beyt Âlimleri Birliği olarak, Merhumeye Allah’tan rahmet, saygıdeğer eşi üstadımız H. Şeyh Sefer Coşkun’a, evlatlarına ve yakınlarına 
 
Başsağlığı dileyip yüce Allah’tan sabırlar niyaz ediyoruz.
 
Ruhu şad, mekânı cennet olsun.
 
11 Mart 2014
 
Avrupa Ehli Beyt Âlimleri Birliği 
http://www.caferider.com.tr/h--s--sefer-coskun-un-muhterem-esleri-hakka-yurudu_h11278.html