11-06-2014 tarihinde eklendi
Suriye, önündeki tüm engelleri aşacaktır!


 Suriye’nin yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Lübnan’da yayın yapan Al-Akhbar gazetesi tarafından bugün yayımlanan röportajında, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerde halkın desteğini yeniden alacağı konusunda en ufak bir şüpheye dahi kapılmadığını belirtti.

Gazeteye verdiği röportajda, ‘‘Halkımızın ülke tarihindeki bu en büyük engeli aşacağı konusunda hiçbir zaman olmadığım kadar eminim’’ şeklinde konuşan Esad, Batılı liderlerin ülkesindeki ve bölgedeki güç dengelerini değiştirmek için bugüne kadar her türlü yönteme başvurduklarını ve bu yüzden daha fazlasını artık yapamayacaklarını ifade etti ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in uyguladığı politikayı takdir ettiğini söyledi. Putin’in Suriye’de meydana gelen olayların toplumsal bir tepki ile değil, Batı’nın kışkırtması sonucunda ortaya çıktığını çok iyi bildiğini belirten Esad, Rusya Devlet Başkanı’nın Şam’ın mevcut pozisyonunu desteklediğini ve halen de desteklemeye devam ettiğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Suriye’de 3 Haziran’da düzenlenen seçimlerde oy kullanan vatandaşların %89’unun desteğini almayı başarmıştı.
 

http://www.caferider.com.tr/suriye-onundeki-tum-engelleri-asacaktir_h11792.html