07-08-2014 tarihinde eklendi
Sağanak yağışlar Halkalı'da da oldukça etkili oldu.


Halkalı'ya Yağmur Yağdı, dere taştı
 
 
İstanbul'da  Aniden başlayan sağanak yağışlar Halkalı'da da oldukça etkili oldu. Halkalı'da sağanak yağış nedeniyle Halkalı Deresi ve çeresindeki evleri su bastı. E-5 Karayolu ulaşıma kapandı. 
 
 
İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Halkalı Deresini ve E-5 Karayolunu su bastı. Yollarda araçlar mahsur kaldı.
Aniden bastıran yağış nedeniyle Halkalı Deresi ve çevresindeki yoğun su birikintileri oluştu.  Yağmura dışarıda yakalanan diğer vatandaşlar ise biriken sudan geçmek isterken düşme tehlikesi geçirdi.
 
2009 yılında aynı şeyleri yaşadığını belirten Halkalı'da yaşayan çevre sakinleri Belediyenin ıslah çalışmasından sebeple ilerde bir daralma var. Ondan sebeple burada bulunmakta olan ofislerde ciddi anlamda hasar meydana geldi.
 
 
 
İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı.
 
 
 
Havanın kararmasıyla sokak lambalarının yandığı kentte, trafikteki araçlar da farları açık seyahat ediyor.
 
Küçükçekmece E5 karayolunda sağanaktan dolayı yaklaşık 6 aracın karıştığı hasarlı zincirleme trafik kazası meydana geldi.
 
Avcılar'da bazı rögarlarda aşırı yağmur nedeniyle taşkınlar meydana geldi. Su birikintilerinden dolayı araçlar yol almakta zorlanırken, trafik oldukça ağır ilerliyor.
 
Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, köprü ve saçak altlarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalışıyor.
 
Uçuşlar geçici olarak askıya alındı
 
Edinilen bilgiye göre, havalimanı üzerinde etkili olan "elektrik yüklü bulut" nedeniyle uçuşlar geçici olarak askıya alındı. Atatürk Havalimanı üzerindeki bulutun dağılmasının ardından uçuşlar tekrar normal seyrine dönecek. 
 
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise uçuşların tamamen durmadığı, rüzgarın şiddetine göre, zaman zaman kontrollü olarak gerçekleştirildiği öğrenildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HABER: Osman YAVUZ
FOTO: Hasan DURAN
http://www.caferider.com.tr/saganak-yagislar-halkali-da-da-oldukca-etkili-oldu-_h12162.html