21-08-2014 tarihinde eklendi
El-Mustafa Üniversitesinde Görev Değişimi
Dr.Resul Abdullahi'den veda yemeği

Uluslararası El-Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilcisi Dr.Abdullahi'nin 5 yıllık görev süresinin sona ermesi Cafer Yusufi'nin göreve gelmesi sebebiyle Türkiye'nin birçok yerinden Caferi Alimler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı yemekli bir toplantı yapıldı.

El-Mustafa Üniversite'sinin Türkiye temsilcisi Dr  Resul Abullahi 5 yıllık görev süresinin sonuna geldi, Abdullahi'nin görev süresinin sona ermesi  Cafer Yusufi'nin göreve gelmesi sebebiyle Türkiye'nin birçok yerinden Caferi Alimler  ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı yemekli bir toplantı yapıldı.

Programda söz alan CABİR Başkanı Hasan Karabulut, Üstün Hizmetlerinden dolayı Dr. Resul Abdullahi'ye teşekkür etti.El-Mustafa Üniversitesi'nin Dünyayı değiştiren İslam İnkılabının en büyük meyvelerinden bir tanesi olduğunu belirten Karabulut  yeni görev süresinde Yusufi'ye başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Zeynebiye Cami İmamı Hamit Turan ise emeklerinden dolayı Dr. Resul Abdullahi'ye teşekkür ettikten sonra,Yusufi'nin işinin Dr. Abdullahi'ye göre daha kolay olacağını çünkü her zaman bir hareketi başlatmanın daha zor olduğunu belirtti.

Program iyi niyet dilekleri ve görev değişim töreniyle son buldu.

El-Mustafa Üniversitesinden Zeynebiye'ye Ziyaret

El-Mustafa Üniversitesi yetkilileri yemekli toplantının ardından Zeynebiye'ye ziyarette bulundu. Caferider toplantı salonunda çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ZCKM inşaatı incelemesiyle sona erdi.

http://www.caferider.com.tr/el-mustafa-universitesinde-gorev-degisimi_h12339.html