28-08-2014 tarihinde eklendi
Kur’an Kursu Öğrencileri Piknikte Buluştu


Zehra Ana Derneği’nin katkılarıyla yaz dönemi Kur’an kursu öğrencilerine yönelik piknik düzenlendi. 200’e yakın çocuğun katıldığı pikniğe, aileleri de büyük ilgisi gösterdi.

24 Ağustos Pazar günü Kayabaşı Şamlar köyünde yapılan piknikte çocuklara yönelik çeşitli eğlenceli oyunlar düzenlendi. Kahvaltı öncesi konuşan Kur’an Kursu Müdürü H.Ş. Ehed Talan şunları söyledi: “Amacımız çocuklarımıza Ehli Beyt fıkhını ve ahlakını öğretmektir. Onları zihnen ve bedenen sağlıklı bir nesil olarak yetiştirmektir. Kur’an kurslarımız yıl boyunca sürecek. Kursa katılan öğrencilerimiz önümüzdeki Pazar günü Kurs belgelerini de almış olacaklar. Zehra Ana Derneğine ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Piknikte bilgi yarışması, halat çekme ve cuval yarışması da düzenlendi. Keyifli vakitlerin geçirildiği etkinlikte, futbol turnuvası da yapıldı. Öğlen namazı ve yemeğinin ardından devam eden etkinliklerde dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Program Kur’an Kursu hocası H.Ş. Muhammed Taşkaynatan’ın sohbetiyle son buldu. 

http://www.caferider.com.tr/kuran-kursu-ogrencileri-piknikte-bulustu_h12444.html