29-08-2014 tarihinde eklendi
Mısırlı Bakan’dan “tekfirci terörist” uyarısı
Katar ev sahipliği yapıyor

 Mısır Vakıflar Bakanı Muhammed Muhtar Cuma, terörizm ve tekfirciliğin, özellikle milletin geleceği olan gençleri ve tüm toplumu tehdit ettiğini bildirdi

KAHİRE – Mısır Vakıflar Bakanı Muhammed Muhtar Cuma, terörizm ve tekfirciliğin, özellikle milletin geleceği olan gençleri ve tüm toplumu tehdit ettiğini bildirdi.

Mısır Vakıflar Bakanı Muhammed Muhtar Cuma, Katar ve diğer bazı bölge ülkelerinde kandırılarak terör örgütü IŞİD’e katılmaları sağlanan gençler hakkında değerlendirmede bulundu.
Özellikle gençlerin içinde bulundukları şartların suiistimal edilerek terör örgütlerinin kucağına itildiğine değinen Cuma, toplumun geleceği için tehlike ve tehdit arzeden bu durum karşısında herkesi dikkatli olmaya çağırdı.

Katar rejiminin, Mısır hükümeti tarafından terörist örgütler listesine eklenen “Müslüman Kardeşler” adlı oluşuma kucak  açmasını da eleştiren Cuma, “Katar, IŞİD ve El Nusra gibi diğer terör örgütlerine de ev sahipliği yapıyor. Onlara her türlü yardımda bulunuyor” dedi.

Tekfirci zihniyetin bölgedeki tüm ülkeler için ve dünya barışı için tehdit olduğunu vurgulayan Cuma, bu tür terör çetelerinin din istismarcılığı yaparak vahşice insanları katlettiğini bildirdi.
Bakan Cuma, kendi halkına karşı cinayet işleyen radikal teröristlerin kimlere hizmet ettiklerinin de bölge halkları tarafından bilindiğini kaydetti.

http://www.caferider.com.tr/misirli-bakandan-tekfirci-terorist-uyarisi_h12463.html