09-09-2014 tarihinde eklendi
İFA Spor yeni sezona merhaba dedi
Yeni transferler tanıtıldı

   Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden İFA Spor 2014-2015 Futbol sezonunu görkemli açılışı ile merhaba dedi.

İFA spor tesislerinde yapılan açılış törenine CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Türkiye Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç AKP Küçükçekmece İlçesi Sosyal İşlerden sorumlu Başkan yardımcısı Sırrı caferoğlu Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu ilçe spor kulüp temsilcileri Dernek başkanları ve kalabalık sporseverin katılımı ile 2014-2015 Futbol sezonunu açtı.

2014-2015 Futbol sezonu dualarla kurban kesiminin ardından saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından İFA spor kulüp Başkanı Özcan Atam yaptığı konuşmasında,’’İFA Sporumuza bugüne kadar destek veren değerli büyüklerim değerli hazır on yönetim kurulumuz adına hoş geldiniz 2014-2015 Futbol sezonun hayırlı olmasın dilerim. İFA sporumuzu yalnız bırakmayan gururumuz taraftar gurumuz Devriye ekibine çok teşekkür ederim. İFA spor sadece bizim değil Küçükçekmece ve İstanbul İlinin Bölgesel Amatör Liginde temsil eden takımıdır. İFA spora gönül verenler kulübümüze maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemediler bugünde esirgemeyeceklerdir şimdiden destek verecek iş adamlarımız teşekkür ederim. Küçükçekmece Belediye Başkanımıza Sayın Temel Karadeniz burada sesleniyorum Yahya Kemal Beyatli Kültür Merkezinde kulübümüze yapılan Lokali teslim edilmesi ve önünün bir an önce düzenlenmesini huzurunuzda talep ediyoruz. İFA spor her zaman şampiyonluğu hedefleyen bir takıdır. Geçen sezonki kadromuzu koruyarak bunlara ilaven 8 futbolcu takviye yaptık bunların yanında altyapıdan genç kardeşlerimizi A Takıma çıkartarak kendilerini ispatlaması için fırsat verdik. Bolu ilinde çok iyi bir kamp hazırlığı yaparak kendi tesislerimizde yeni sezona Teknik Direktörümüz Oğuz Karakaya nezaretinde çalışıyorlar ve önümüzdeki hafta ilk maçımızı kendi sahamızda oynayacağız bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum İFA sporumuza camiamıza yakışır bir şekilde takımız destekleyeceğiniz den şüphemiz yoktur. Bugün buraya katılıp bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize ve taraftarımız teşekkür eder yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.

Türkiye Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz, ‘’değerli protokol saygı değer misafirler Kulübümüzün başkanı yönetimi ve Devriye gurubu hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bu sezon İFA sporumuzun hedefleri var ve son basmağı kaldı. Bölgesel Amatör Ligi kazasız belasız atlatarak hak etiği Profesyonel lige taşıması sizi camiamızın maddi manevi gayreti başaracaklarına inanıyorum. İFA spor futbolcularımız sahada terlerini akıtırken siz değerli taraftarlarda kulübümüze yakışır şekilde takımız destekleyeceksiniz gerek burada oynadığımız gerekse deplasmanda oynadığımız maçlarda taşkınlık yapmadan rakibe küfüler hakaretler etmeden sadece İFA sporumuzu desteklemenizi istiyorum rakiplerimiz biz düşmanımız değil sadece sportif rabbimizdir kimse bu camiayı karalayıcı küçük düşürücü şeyler yapmasın İFA spora camiamız yakışır bir şekilde desteklemenizi istiyoruz yeni sezonun hayırlı olmasın dilerim’’ dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz yaptığı konuşmasında, ‘’Saygı değer misafirler İFA sporumuzun değerli Futbolcuları yeni Futbol sezonun hep birlikte açmaktayız artık amatör ligden kurtuluyoruz yani 3,lige çıkmaya artık bir adım kaldı değerli İFA sporlular varımsınınız hani hazırımsınız 3.lige çımaya Zeynebiye ve İFA ya da bu yakışır. Siz değerli taraftarımızın desteği ile bir üst ligde yani Profesyonel ligde temsil edeceğiz yönetiminden İş adamlarından Futbolcusundan ve Devriye grubunun destekleri ile bunu başaracak güç var inşallah. Allah kaz bela vermese Profesyonel 3.lige çıkacağız yeni sezonun İFA sporumuza hayırlı olmasın diler saygılar sunarım’’ dedi.

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Göneç, ‘’çok değerli misafirler sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum İlçemizi Bölgesel Ligde temsil edecek olan İFA sporumuzun 2014-2015 Futbol sezonu açılışının hayırlı olmasın dilerim. İnşallah yeni sezonda 3.Lige çıkar ve bu mutluluğu hep birlikte paylaşırız yeni sezonun kazasız belasız geçmesini diler başarılar dilerim’’ dedi.

Yapılan protokol konuşmaların ardından2014-2015 Futbol sezonunda İFA sporu başarıya taşıyacak teknik heyet ve Futbolcular taraftara tek tek tektim edildi. Daha sonra yeni sezon açışlı maçını BAL 10.grup takımlarından Erokspor ile yaptıkları açılış maçı golsüz sona erdi

Teknik Direktör, Oğuz Karakaya, Yardımcı Ant. Mesut Bozkurt, Altyapı Hocası Cem Koçman

Yeni Transferler
Mustafa Kurtay-Edirne Gençlik
İsmail Alemtur-Aksaray Gençlik
Furkan Organ-Arnavutköy Bel.
Erdi Kenan-Albayrak
Ömer Sugüneş-İnegöl Gençler Gücü
Hüseyin Balcı-G.O. Paşa
Samet Uğur-Dikilitaş
Elyamin Bulut-İstanbulspor

Geçen sezondan kalan oyuncular. Okay Cörtlek, Faruk Avcı, Özkan Ünlü, Serhat Korkut, M.Ali Atam, Mahmut Özyılmaz, Egemen Kahraman, M.Ali Şahintekin, Serkan Yıldız, Özer Vatansever, Koray Türk, Hüseyin Kök.

Altyapıdan A Takıma takviye yapılan oyuncular Hamza Bumin,Doğanay Yıldırım,Hasan Salman,A.Ekber Kırhan.
 

http://www.caferider.com.tr/ifa-spor-yeni-sezona--merhaba-dedi_h12581.html