24-09-2014 tarihinde eklendi
Sözde muhalefetten İsrail'e uçak teşekkürü
Suriye uçağını vuran İsraile teşşekkür

 KUDÜS – Terör örgütleri mensupları ve kendilerine “Suriye Muhalefeti” adını veren İsrail’in Suriye’deki işbirlikçileri, Suriyeli savaş uçağını vurduğu için işgale teşekkür ettiler.

İsrailli Maarif Gazetesi isminin açıklanmasını istemeyen “Suriye muhalefetinde önemli bir sorumlunun” kendisi aradığını ve Suriyeli savaş uçağını düşürdüğü için İsrail’e “derin şükranlarını” bildirmek istediğini söylediğini aktardı.

Sözde “büyük muhalifin” “Bu saldırının Suriye havalarının, özellikle de Golan’ın, Suriyeli uçaklardan boşalması yönünde bir adım olması” temennilerini aktaran gazete söz konusu kişinin düşürülen uçağın “Özgür Ordu’yu saldırmak üzere havalandırmıştı” sözlerine yer vererek silahlı çetelerin İsrail işbirliğine bir kanıt daha vermiş oldu.

İsrail’in Suriyeli işbirlikçileri daha önce çok sayıda skandala imza atmışlardı; Kemal el Lebveni Siyonist Varlığı ziyaret etmiş, sorumlularıyla görüşmüştü; ÖSO terör örgütü Genel Kurmay Başkanı Abdülilah el Beşir de, yine Maarif Gazetesinin haberine göre, İsrail’de tedavi edildikten sonra Mossad tarafından eğitim görmüştü. (Sana)

http://www.caferider.com.tr/sozde-muhalefetten-israil-e-ucak-tesekkuru_h12780.html