15-10-2014 tarihinde eklendi
Nasrallah'tan önemli açıklamalar
IŞİD'e karşı kurulan koalisyon reklamdan öteye gidemedi

 LÜBNAN- Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah: Bölgedeki savaşın kendilerinin ve müttefiklerinin lehine sonuçlanacağını belirten Hasan Nasrallah, "Bu savaş aynı zamanda tekfircilerin aleyhine sonuçlanacaktır. Tekfircilerle birlikte İsrail de mağlup olarak çıkacaktır" dedi.

Lübnan basınının verdiği bilgiye göre Nasrallah, baskılar ne olursa olsun Hizbullah'ın tekfirciler ve İsrail'e karşı mücadeleye devam etme kararı aldığını ifade etti.

 Nasrallah, Bekaa Vadisi'nde parti yetkilileri ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklamalarda; İslamî Direnişin, İsrail'in Lübnan topraklarına gerçekleştirmek istediği her türlü saldırıya karşı hazır olduğunu kaydetti.

Son günlerde bölgede yaşanan gelişmeleri de ele alan Nasrallah, IŞİD'e karşı oluşturulan uluslararası koalisyonun tamamen medyatik bir koalisyon olduğunu ve reklamdan öteye gidemediğini belirterek, tekfirci gruba karşı en ölümcül darbelerin Hizbullah tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Şeba Çiftlikleri Bölgesinde meydana gelen Siyonist askerlere yönelik patlamayla ilgili de konuşan Nasrallah, "Bu operasyon İslami Direnişin, İsrail'in yaptığı sınama ve deneme girişimlerine karşı bir cevaptır" dedi.

http://www.caferider.com.tr/nasrallah-tan-onemli-aciklamalar_h12977.html