18-10-2014 tarihinde eklendi
Suriye'ye terörist akını sürüyor
IŞİD saflarına katılıyorlar

 BEYRUT – Lübnanlı el Sefir Gazetesi bugünkü sayısında yer alan haberinde; Batılıların IŞİD’e karşı mücadele icraatlarının propagandasının yapıldığı ve Suriye – Ürdün sınırları boyunca batılı yoğun istihbarat elemanlarının yayıldığı bir zamanda aralarında selefi liderinin bulunduğu Ürdünlü birçok teröristin Suriye’ye girdiklerini ve Rakka’da derhal IŞİD saflarına katıldıklarını aktardı.

Gazete Ürdün Selefi Akımı adlı radikal terör oluşumunun en bariz liderlerinden biri olan Ömer Mehdi Al Zidan’ın Suriye’de IŞİD saflarına katılan Ürdünlü teröristler arasında olduğunu belirtti. Söz konusu teröristlerin geçen Pazartesi günü Suriye’ye girdiklerini aktaran Gazete Rakka’ya ulaşır ulaşmaz hemen IŞİD’e biat ettiklerini ifade etti.

Suriye’nin Ürdün sınırları Ürdün kralık rejiminin herhangi bir icraat yada önlemi olmaksızın terörist ve silahların yoğun bir şekilde Suriye’ye girişlerine tanık olurken, Batılı medya kaynakları Batılı yoğun istihbarat elemanlarının yayıldığı söz konusu sınırlarda sadece Ürdünlü olmak üzere 2600’ü aştığını, bunların 300’ünün Suriye’de öldürüldüklerine dikkatçekiyor.

http://www.caferider.com.tr/suriye-ye-terorist-akini-suruyor-_h12998.html