11-11-2014 tarihinde eklendi
Halkalı Bağlar Camii İmamın'dan Aşura teşekkürü
Törende büyük gurur duydum


3 Kasım 2014 günü Caferider tarafından Halkalı'da düzenlenen Evrensel Aşura Metem Merisimi'nde Bölgedeki camiler ve diyanet adına konuşan Halkalı Bağlar Beyazıt Camii imamı Ömer Kurt sitemize bir teşekkür yazısı gönderdi.

Kurt gönderdiği yazıda şunları söyledi:

"Halkalıda aşura proğramı ve ülkemizdeki 2014 anma proğramlarıyla ilgili kanaatimi saygılarımla tüm camianıza sunmak istiyorum.

Öncelikle şahsım ve cemaatım adına bir ehlisünnet imamı olarak nezaketinize davedinize başta Sayın Türkiye Caferileri Lideri  Selahattin Özündüz hocama Hamit Turan hocama,  Caferider'e,  Zeynebiye Derneği'ne  çalışanlarınıza ve tüm camianıza gösderdiğinin ilgi ve nezakete sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Halkalı da Aşura proğramında başta Sayın Selahattin Özgündüz hocamın ve diyer konuşmaçıların mesajlarını cani gönülden olumlu vede yapıçı olduğunu ifade etmek isderim.

Ayrıca Yahya Kemal Keyatlı Gongre Merkezindeki atmosferi gururla seyrettim. Özellikle sergilenen Tiyatronun tamamına kalamassamda kısmen seyrettiğim kadarıyla çok başarılı ve etkileyici bulduğumuda ifade etmek isderim.

Bu yılki kerpela şehitlerini anma etkinliklerinin ilerki yıllara dahada yapıçı birleştirici anlayışlar getirmesini, yüce Rabbimden niyaz eder tüm Caferi kardeşlerime sevgi ve muhabbetleri sunar, sizleri Allah'a emanet ederim her zaman sizleri seven herzaman gönlü sizlerle beraber olan bir insan olmanın gururunu yaşıyorum. 

http://www.caferider.com.tr/halkali-baglar-camii-imamin-dan-asura-tesekkuru_h13105.html