22-12-2014 tarihinde eklendi
Pakistanlı Şia kız İmam Hüseyin’in türbesinde şifa buldu
Pakistan yaşan Şia bir kız geçirdiği çocuk felcinden dolayı hareket yeteneğini kaybetmişti. Ancak Hz. İmam Hüseyin’in (a.s) türbesini ziyaret eden kız şifa buldu.

Pakistan’ın Sind eyaletinin Hayr Pur bölgesinde yaşayan “Semire Veli Muhammed” adlı engelli kız Erbain merasimi için Kerbela’ya gitmişti. İmam Hüseyin (a.s) türbesini ziyaret eden Semire bu mukaddes mekanda şifa buldu. 
 
Çocuk felci nedeniyle hareket yeteneğini kaybeden Semire Hz. İmam Hüseyin’in (a.s) türbesinde şifa bularak, kendi ayakları ile İmam Hüseyin’in (a.s) mukaddes zerihine doğru yürüdü. 
Semire İmam Hüseyin’in (a.s) türbesine girer girmez tekerlekli sandalyesinden kalkarak İmam Hüseyin’in (a.s) zerihine doğru yürüdü.
 
İmam Hüseyin (a.s) türbesi şer’i konularda rehberlik eden bölüm sorumlusu yetkililerinden biri olan “Şeyh Hamza Fetlavi” şu açıklamada bulundu: Dün sabah saat 10 sularında İmam Hüseyin’in (a.s) türbesinde feryatların yükselmesinden sonra ziyaretçiler şifa bulan felçli kızın İmam Hüseyin’in (a.s) zerihine doğru yürüdüğüne şahitlik ettiler. 
 
Semire’nin anne ve babası Allah’a olan imanlarından ve İmam Hüseyin’in (a.s) yüce makamına olan inançlarından dolayı Pakistan’dan Kerbela’ya geldiklerini söyledi. 
 
http://www.caferider.com.tr/pakistanli-sia-kiz-imam-huseyinin-turbesinde-sifa-buldu-_h13288.html