23-03-2015 tarihinde eklendi
Abdulmelik el Husi’den Yemen Halkına Çağrı
El Husi, konuşmasının devamında El Kaide ve IŞİD gibi terör faaliyeti yürüten örgütlerin, bölgede kanlı eylemler gerçekleştirmelerine ve herhangi bir sancak altında toplanmalarına asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Abdulmalik El Husi, Ben Yemen halkından askeri üs ve garnizonlara giderek silahlanmalarını ve Yemen aleyhine çalışan ve faaliyet yürüten kişilerin gerçek kimliklerini ifşa etmelerini istiyorum dedi.
 
‘‘Abdulmelik El Husi’’ Yemen’deki son terör saldırılarının arkasında ABD ve İsrail’in olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle devam etti: Suudi Arabistan ve Katar, Yemen halkı aleyhine kurulan komplo teorilerinin finansmanıdır.
 
Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik El Husi ‘‘El Meysere’’ kanalında yaptığı canlı konuşmasında, Yemen’deki son durumu değerlendirdi: Yemen halkının medya, ekonomik ve güvenlik açısından çok büyük bir saldırıyla karşı karşıya olduğunu vurguladı.
 
Abdulmelik El Husi, Yemen’deki son terör saldırılarının arkasında ABD ve İsrail’in olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle devam etti: Suudi Arabistan ve Katar Yemen halkı aleyhine kurulan komplo teorilerinin finansmanıdır. Suudi Arabistan ve Katar ellerinde bulundurdukları medya karteli sayesinde işlemiş oldukları cinayetleri örtbas ederek gerçekleri gizlemeye çalışıyorlar fakat işlemiş oldukları cinayetler onların gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.
 
Arabistan ve Katar, cinayetleri sayesinde Yemen halkının teslim olarak zelil konuma düşmesini istiyorlar fakat şunu iyi bilmeliler ki onlar rüyalarında dahi böyle bir şeyi göremeyecekler.
 
Ensarullah Hareketi Lideri, Yemen’de taraflar arasında sürdürülen siyasi müzakerelerden netice alınmamasını şöyle değerlendirdi: Görüşmeyi sürdüren taraflar arasında ilk haftada uzlaşı sağlanabilirdi ancak karşı taraf, ülkedeki karışıklığın devam etmesini ve böylece Yemen halkına daha büyük darbeler indirmeyi planlıyordu.
 
Düşmanlarımız, Yemen’in firari Cumhurbaşkanı ‘‘Mansur El Hadi’’ ve El Kaide terör örgütüyle işbirliğine giderek Yemen’e ve Yemen halkına çok büyük zararlar vermek istiyor. BM Güvenlik Konseyi cinayeti işleyen cellâtlarla işbirliği içerisindedir, BM Güvenlik Konseyi teröristleri kınayacağına terör olaylarının kurbanlarını olayların faili olarak gösteriyor.
 
El Husi, konuşmasının devamında El Kaide ve IŞİD gibi terör faaliyeti yürüten örgütlerin, bölgede kanlı eylemler gerçekleştirmelerine ve herhangi bir sancak altında toplanmalarına asla izin vermeyeceklerini söyledi.
 
Abdulmalik El Husi, konuşmasının sonunda; Ben Yemen halkından askeri üs ve garnizonlara giderek silahlanmalarını ve Yemen aleyhine çalışan ve faaliyet yürüten kişilerin gerçek kimliklerini ifşa etmelerini istiyorum dedi.
http://www.caferider.com.tr/abdulmelik-el-husiden-yemen-halkina-cagri_h14061.html