02-05-2015 tarihinde eklendi
Nerede fitne orada Suudi Arabistan
- Pakistan'da Hac Başvuru Formu'na 'Şii misiniz?' ifadesinin Suudi Arabistan'ın isteğiyle eklendiği bildirildi

 Bilgilerin Alevi-Şii katliamı yapan terör örgütlerine aktarılmasından korkuluyor

İSLAMABAD –  Pakistan'da Hac Başvuru Formu'na 'Şii misiniz?' ifadesinin Suudi Arabistan'ın isteğiyle eklendiği bildirildi.

Pakistan basınında yer alan haberlere göre, Suudi yetkililer bir süre önceki İslamabad ziyaretinde söz konusu talepte bulundu.

Ehl-i Beyt Mektebi'ne mensup Müslümanlara ait bilgilerin tekfirci terör örgütlerine iletilmesinden endişe ediliyor.

Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki Alevi-Şii Müslümanları hedef alan terör örgütleri, Suud Arabistan tarafından açıkça destekleniyor.

Suudi-Selefi-Vahabi ideolojiden beslenen terör örgütlerinin insan gücü de radikal dinci grup, tarikat ve cemaatler tarafından sağlanıyor.

ABD, İngiltere ve İsrail ile bunların bölgedeki müttefiklerinin istihbarat örgütlerince yönlendirilen teröristler, Alevi-Şii yerleşim birimlerine, ibadet yerlerine, eğitim, kültür ve sanat merkezlerine bombalı saldırılar düzenliyor.

Teröristlerin suikast hedeflerinde de Alev-Şii toplumunun önde gelen kanaat önderleri, bilim adamları, alimler, hukukçular, öğretim üyeleri ve gazeteciler ilk sırada yer alıyor.

Tekfirci terör örgütlerinin yılın ilk 3 ayında Ehl-i Beyt Mektebi'ne mensup Müslümanları hedef alan saldırılarında bin 498 kişi hayatını kaybetti, bin 791 kişi de yaralandı.

Alevi-Şii katliamı gerçekleştiren terör örgütlerinin başında IŞİD, El Nusra, Taliban, El Kaide, ÖSO, Lashkar-e-Omar (LeO), Lashkar-eJhangvi (LeJ), Lashkar-e-Toiba (LeT), Al Umar Mujahideen, Ahl-e Sunnat Wal Jamat (ASWJ) ve Sipah-e Sahaba ilk sırada yer alıyor.

http://www.caferider.com.tr/nerede-fitne-orada-suudi-arabistan-_h14373.html