14-05-2015 tarihinde eklendi
Suriye Ordusu, Teröristlere Göz Açtırmıyor
Suriye Ordusu, Siyonist Teröristlere Göz Açtırmıyor; Ülke Genelinde Yüzlerce Terörist Öldürüldü

Şam, Dera, Homs, Hama, Kunaytra ve Süveyda illerinde Türkiye ve Âl Suud rejimlerinin destek ve yönlendirmeleriyle faaliyet gösteren radikal örgütlerin mevki ve siperlerini hedef alan kahraman Suriye birlikleri; teröristleri sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplara uğratmaya devam etti.
 
Askeri kaynak; ordu birliklerinin Hizbullah güçleriyle işbirliği içinde Şam kırsalı Kalemun Bölgesinin Musa Tepesi ve Ras el Muara dağlarında kontrol ve güvenliği sağladıklarını ifade etti.
 
Kaynak; operasyonlarda terör örgütlerinden büyük sayıda teröristin öldürülüp havzalarındaki silah ve mühimmatın da imha edildiğini aktardı.
 
Ordu birliklerinin direniş güçleriyle işbirliği içinde Musa Tepesi çevresinde kaçan teröristleri kovalama operasyonlarını sürdürdüklerini aktaran kaynak; bu operasyonlara eş zamanlı olarak Flayta Beldesinin dağlık arazilerinde terör mevkilerini de imha ettiklerini belirtti.
 
Batı Kalemun Bölgesinin Tfayl Beldesi güneyinde terör çetelerinin bir kısım askeri noktalara saldırı girişimlerini çökerten ordu birlikleri, aralarında tehlikeli ve yabancıların bulunduğu onlarca teröristi öldürdü.
http://www.caferider.com.tr/suriye-ordusu-teroristlere-goz-actirmiyor_h14447.html