03-07-2015 tarihinde eklendi
Özgündüz: "Kahrolsun Emperyalizme Uşaklık Edenler!"
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Halkalı Zeynebiye Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nda binlerce kişiye seslenerek, gündemi değerlendirdi.

İslam Dünyasındaki Kaosun Sebebi Suud'dur
 
Allah bizi diğer müminlerin derdine laubali kalanlardan etmesin. Şuanda bir kısım Müslümanlar, diğer Müslümanları kafir sayıp onları öldürüp, evlerini başına yıkıyor. Allah Suud’u kahretsin bütün bu zulümlerin baş kaynağı odur. Afganistan’da, Pakistan’da, Yemen’de, Bahreyn’de, Suud’un kendi içindeki Şii Bölgelerde, Lübnan’da, Mısır’da, Afrika’da bütün İslam ülkelerini Suud desteğiyle kana buluyorlar. Allah Suud’u ve peşinden gidenleri kahretsin.
 
Suud, şuanda Yemen’i bombalıyor. Özellikle su kaynaklarını, gıda kaynaklarını vuruyor. İnsanların açlıktan, susuzluktan ölmesini istiyor. Okulları, tarihi eserleri de vurarak kiminle aynı zihniyette olduğunu ve o zihniyeti kimin desteklediğini de göstermiş oluyor.
 
Kahrolsun Emperyalizm Değil, Kahrolsun Aptal Müslüman!
 
"Suud’da bunları kendi başına yapmıyor Amerika, İsrail destek oluyor", iyi yapıyor! Bende onların yerinde olsam onların arasına fitne sokarım. Kahrolsun Emperyalizm demiyorum, kahrolsun aptal Müslüman. Kahrolsun Emperyalizme uşaklık eden. Kahrolsun Emperyalizme işbirliği yapıp Müslümanların arasına mezhep, taife, ırk savaşı sokanlar. Düşman gereğini yapıyor, peki ne yapacaktı sizi birbirlerinizle mi barıştıracaktı? Kahrolsun Suud ve Suud dolarına tav olan diğer İslam Dünyası yöneticileri.
 
Sahipsiz Din, Din Midir
 
Bir diğer mesele de bu profesörlük unvanı bu kadar kolay alınıyorsa gidip kaç dolarsa bizde birkaç tane alalım. Sahur ve iftar programlarında baş köşede oturup ağzı en güzel laf yapanı güya; İsa’ya Mehdi’ye ihtiyaç mı var, bir kurtarıcıya ihtiyaç mı var dinde eksik mi var diyor. Evet senin dininde eksik var! Adam eti yenilen din İslam mıdır? Sahipsiz din, din midir? Eline Kuran alıp sallıyor Prof Bey, Peygamber bunu bize bıraktı buna tutunacaksınız. Hepinizin kendi yanından çıkardığı uyduruk mealleri mi uyacağız? 
 
Peygamberin Sözünü Kabul Etmiyor!
 
Yalancıya Allah lanet etsin. Peygamber Kuran’ı tek başına bırakmadı? Sahihi Müslim’inize de bakın. Kendi kaynaklarınıza bakın. Neyi bıraktı? Kuran ve Ehlibeyti bıraktı. Bu ikisi kurtarıcıdır dedi. Buhari’de dahil sahih kitaplarınız 12 İmam’ın bırakıldığını söylüyor. Şu cümleye bakın, Prof ünvanlı kişinin kurduğu cümleye “İsa ve Mehdi’nin geleceği hadisi sahih olabilir ama benim Mezhebim öle kabul etmiyor” . Hadis sahihtir Peygamber söylemiş, ama mezhebim, uyduruk hocam kabul etmiyor! Akıl var mantık var! Peygambere karşı akıl ve mantığı devreye sokuyor. Peygamberin sözüne karşı gelen akıl sorunlu akıldır.   İşte senin gibileri ıslah etmek için  İsa Ruhullah ve Mehdi Veliyullah’a ihtiyaç var.
 
Mehdi inancı Müslümanları tembelleştiriyormuş Gören Allah için söylesin, Mehdi Aşıkları tembelleşmemiş dimdik ayaktadır ve bu dinin düşmanlarına karşı savaşmaktadır. Mehdi’ye inanmayanlar İngiliz uşağı olup kardeş kanı akıtmaktadır. 
 
Kuran yeter Peygamberin sözüne gerek yok diyen kimse Allah cümlenize lanet etsin. Allah Şia’sıyla, Sünni’siyle münafık siyasi önderlerden ve münafık dini önderlerin şerrinden korusun.
http://www.caferider.com.tr/ozgunduz---kahrolsun-emperyalizme-usaklik-edenler-_h14874.html