04-07-2015 tarihinde eklendi
Bin Çocuk Zehra Ana'yla Gülecek (Foto)
Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuk giyindirme kampanyası düzenlendi.

3 Temmuz Cuma günü gerçekleşen programa başta Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz olmak üzere, Zeynebiye Cami İmamı Hamit Turan, Zeynebiye Camiasının bütün kurumlarının temsilcileri, Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri Vedat Çağlar, Ulaş Kaya, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Sırrı Caferoğlu ve yüzlerce hayırsever Ehlibeyt Dostu katıldı.
 
Zeynebiye Tv Müdürü Ali Demirtekin’in sunduğu program Ali Ekber Akdoğan’ın Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı. Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından Zehra Ana Yardım ve Dayanışma Derneği’nin yıl içerisinde faaliyetlerini anlatan bir video klip izletildi.
 
Video klibin ardından Zehra Ana Derneği Başkan Yardımcısı Famiya Gök yardım gecesinin hoşgeldiniz konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından   Berlin İmam Cafer-i Sadık Camii Dernek Başkanı ve MÜSİAD ikinci başkanı H. Hasan Babur'a  Zehra Ana'ya yaptığı katkılardan dolayı verilecek olan teşekkür plaketini kendisi programa gelemediği için yiğeni Seccad Yeşilkaya aldı. 
 
Plaket takdiminin ardından hayır yarışı başladı. 3. Yılına girilen etkinliklerde bu yıl yapılan yardımlar rekor düzeye ulaştı. 1000  çocuk için bayramlık yardımı yapıldı.
 
Yardım gecesinde camiamızın genç işadamlarından Ersoy İlter en çok yardımı yapan isim oldu.
 
Yardım etmek isteyenler için bayrama kadar fırsat olduğunu söyleyen Zehra Ana Derneği yetkilileri, bu bayram hiçbir çocuğun boynunun bükük kalmamasını dilediklerini vurguladılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.caferider.com.tr/bin-cocuk-zehra-ana-yla-gulecek-foto_h14881.html